podia
Watt

gegevens
Adres:Westkruiskade 26-28
3014 A Rotterdam
Provincie:Zuid-Holland
Land: Nederland
Telefoon:(+31) 010 – 2411788
Email:info@watt-rotterdam.nl
Website:http://www.watt-rotterdam.nl

plattegrond
agenda
Geen shows gepland in deze zaal...
Concert historie

info
Ondernemers in de horeca Aryan en Willem Tieleman en dancegoeroe Ted Langenbach zijn de initiatiefnemers van WATT. Het voormalige Nighttown aan de West-Kruiskade wordt getransformeerd tot een duurzaam pop/cultureel podium en danceclub. De eerste Sustainable Dance Club ter wereld krijgt duurzame features zoals een energieopwekkende dansvloer, relax roof en zero-waste bars.

Podium: Het podium wordt toonaangevend in Rotterdam en Nederland. Met een gezonde ambitie om Rotterdam weer internationaal op de kaart te zetten. Een kweekvijver voor nieuw talent, maar ook gevestigde namen zullen op het podium staan. Het wordt een toegankelijk hoogstaand ‘podium’ voor alles onder de noemer cultuur/maatschappij; film, mode, literatuur, kunst(exposities) en muziek. Geen achteraf zaaltje met een bandje en geen hoogdrempelige galerie met onbetaalbare kunst. Een ‘juiste’ mix tussen commercie en pure cultuur. Denk aan exposities, radio- en TV uitzendingen, modeshows en jongerendebatten.

Club: Van donderdag tot en met zondag programmering van diverse clubavonden. Club WATT zal de nieuwe ambitie van dance in de stad gaan vertalen in een wekelijks divers clubaanbod. Op de donderdagavond gaan we weer pit in het Rotterdamse uitgaans- en studentenleven brengen! Op de vrijdagavond gaat WATT met een aantal vooruitstrevende en vooral verschillende externe promotors werken. Zo zal je verschillende soorten dance varianten tegenkomen van echte Techno tot House en van Hip-Hop tot Drum&Bass feesten! Op de zaterdagavond wil Dancegoeroe Ted Langenbach met WATT een echte club zijn, een thuishaven voor elke individu en community met verse ideeën.

Café: Het café is zeven dagen per week vanaf 15.00 uur open. Een smeltkroes waar iedereen samenkomt, zakelijke afspraken, een biertje met vrienden voordat het concert begint, koffie met kokostaart met oma. Op de kaart staan authentieke gerechten voor borrel en klein diner. Vanaf zomer 2009 beschikt WATT, aan de kant van het park, ook over een uitgebreid terras

WATT Duurzaam
Het uitgangspunt van een Sustainable Dance Club is jongeren in de leeftijd van 18 – 80 jaar te inspireren tot een duurzame lifestyle door duurzame oplossingen op een aansprekende en credible manier tastbaar te maken in de uitgaansbeleving. Duurzaamheid is een middel, geen doel op zich. De oplossingen voor WATT zijn voor een groot deel “onzichtbaar” en voor een deel subtiel verweven in het ontwerp en de uitgaansbeleving. Duurzame smaakmakers zijn de spectaculars, innovatieve eyecatchers die duurzaamheid leuk en aantrekkelijk maken. Waar duurzaamheid in alle theorie wordt ondersteund met de 3P’s, Planet, People en Profit, heeft WATT zijn eigen 3P’s, Primeur, Plezier en Probeer het maar eens beter te doen.


© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew