Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
podia
Bomvrij Hospitaal

gegevens
Adres:Opzoomerlaan achter Kunstencentrum
Hellevoetsluis
Provincie:Zuid-Holland
Land: Nederland
Telefoon:0181316688
Email:info@bomvrij.nl
Website:http://www.bomvrij.nl

plattegrond
agenda
Geen shows gepland in deze zaal...
Concert historie

info
Stichting Positive Relations is een jongeren vrijwilligers organisatie met zo'n 10 bestuursleden. Met ondersteuning van stichting Push jongerenopbouwwerk organiseren we concerten in het Bomvrij Hospitaal. De concerten richten zich op muziekstromingen die in het reguliere uitgaanscircuit niet of nauwelijks aan bod komen. De nadruk ligt vooral op punk, hardcore en metal, maar ook andere undergroundstromingen komen aan bod.

Bij al onze activiteiten staat de "lowbudget"-mentaliteit voorop. Twee andere belangrijke ingrediŽnten zijn de inzet van onze vrijwilligers en natuurlijk onze unieke locatie: Het Bomvrij Hospitaal.

Op deze manier bieden wij een podium voor lokale en beginnende bands in combinatie met wat meer "gerenommeerde" acts uit de regio. De laatste jaren hebben wij ook in nationaal opzicht een naam gevestigd en inmiddels hebben ook verschillende buitenlandse bands ons podium betreden.

PUSH Jongerenopbouwwerk ondersteunt en begeleidt de werkzaamheden van de stichting Positive Relations. Tevens beheert PUSH de subsidie van stichting Positive Relations en draagt zorg voor een financiŽle verantwoording binnen de begroting van PUSH.

Spelen in het Bomvrij Hospitaal? Stuur dan een mailtje naar positive_bands@hotmail.com

Postadres: Sportlaan 1, 3223 EV, Hellevoetsluis


© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact