Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
podia
Het Bolwerk

gegevens
Adres:Kerkgracht 8
8601EC Sneek
Provincie:Fryslân
Land: Nederland
Telefoon:0515-418707
Email:programmering@hetbolwerk.nl
Website:http://www.hetbolwerk.nl

plattegrond
agenda
Geen shows gepland in deze zaal...
Concert historie

info
Het Bolwerk in Sneek is een poppodium voor hedendaagse muziek. In het Bolwerk kunnen muziekliefhebbers van verschillende signatuur terecht, omdat er veel nadruk wordt gelegd op een brede programmering. Muziekstijlen als hip hop, metal, hardcore, blues en rock zijn een vast onderdeel van de programmering.

Het Bolwerk heeft al vele bekende bands mogen ontvangen. De legendarische punkband de Toy Dolls speelde er hun eerste show op Nederlandse bodem van hun reunie-tour en ook bekende bands en acts als Hatebreed, Urban Dance Squad, Napalm Death, Madball, Big Daddy Kane, The Offspring, Soulwax, Arch Enemy, Gorilla Biscuits en In Extremo zijn voorbeelden van acts die te zien waren in Sneek.

Bezoekers van Het Bolwerk zijn voor het merendeel afkomstig uit Sneek en omstreken, maar hiermee is niet gezegd dat er geen bezoekers uit de rest van de provincie en Nederland komen. Vanuit het verleden -Het Bolwerk bestaat meer dan 30 jaar- heeft het podium een gedegen naam opgebouwd als toonaangevend voor de gehele provincie Friesland. Met een bezoekerscapaciteit van 375 behoort het landelijk tot de middelgrote podia.

Voorverkoop kaarten zijn de gehele week verkrijgbaar bij het VVV kantoor in Sneek en in Het Bolwerk op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur.


© copyright 2002 - 2021 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact