Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
Tales From The Punx
zondag, 31-07-2016 open 15:00
Baroeg, Rotterdam
Ä13,- / Ä15,-
http://baroeg.nl/programma/tales-from-the-punx/
Informatie Bands (7) Wie gingen er (14) Recensies (0)
Onder de naam Tales From The Punx hebben we een geweldige show op de agenda staan.

Hoofdact vandaag is het New Yorkse The Casualties. De band staat bekend om hun vlammende punkrock met toffe melodieŽn. Een garantie voor een dampende pit.

The Restarts komen uit Londen. Dit trio speelt pakkende punkrock met goed meebrulbare refreinen en een old school punk vibe.

Uit BelgiŽ komt Funeral Dress. Ook deze band staat bekend om hun catchy punkrock met een hoog meezinggehalte. Sinds hun start in 1985 heeft Funeral Dress BelgiŽ weer op de punkkaart gezet.

Het droppen van toffe namen stopt hier niet. Nee, we gaan gewoon door met Total Chaos. Deze band kent iedereen natuurlijk ook. Deze band uit Los Angeles draait al sinds 1989 mee en heeft de hele wereld al rondgetoerd.

Vandaag openen lokale helden Blok 1A. Een optreden met een zwart randje want het is het afscheidsoptreden van Blok 1a. Neemt niet weg dat wij verwachten dat er vandaag toch een feestje gevierd gaat worden.

Het Utrechtse Kort Door De Bocht bestaat uit ervaren muzikanten met een verleden in bands zoals Bloedhoest, Prawdada of Bek Hauwe Speulle! Die ervaring hoor je terug in de vette punkrock van Kort Door De Bocht.

Broekhoest is een Rotterdamse punkrock band die vandaag de boel op stelten komt zetten. Als je artiesten als Zanger Rinus, Josti Band, Kinderen voor kinderen, Andrť Pronk en rapper Sjors als invloed opgeeft, dan kan het natuurlijk nooit meer misgaan.

© copyright 2002 - 2021 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact