Carnacore 2012
dinsdag, 21-02-2012 16:00
Aloys, Eindhoven
5 euro
http://Deze

Informatie Bands (2) Wie gingen er (2) Recensies (0)
Op de laatste carnavalsdag trekt Kafee Aloys op Stratumseind in Eindhoven weer alle registers open om de liefhebbers van het hardere muziekspectum op hun wenken te bedienen. Na drie dagen dweilen is het tijd om de confetti uit je oren te laten blazen door allerlei hardcore/metal/punk/rock acts!

LINE-UP:

BLACK FAG (USA) - Ooit gehoord van Black Flag? Een van de meest invloedrijke punk en hardcore acts allertijden? Mooi. Dan hebben wij de YMCA, Glee, Le PÍcheur variant van deze act gevonden. Een flamboyante en extraverte Black Flag tribute set helemaal vanuit de Verenigde Staten voor een exclusieve set in Nederland tijdens ons Carnacore! Ken je klassiekers!

DE KRAAIEN (DH) - De Kraaien zijn de nieuwste muzieksensatie uit Den Haag. Deze 3 MCís brengen een doldwaze show met absurde outfits, bizarre entourage (waaronder stripteasedanseressen) en humoristische decors. Met hun aanstekelijke kogelharde beats, eigenzinnige teksten en een cross-over van Dubstep, Electro en Hip-Hop staan De Kraaien garant voor een fantastisch georganiseerde chaos. Voor hun bijdrage aan de Homegrown CD van MCN i.s.m Top Notch ontvingen ze lovende recensies. Dit heeft geleid tot optredens bij o.a. 3FM en De Wereld Draait Door, en ook in BelgiŽ zijn ze niet onopgemerkt gebleven en waren ze onlangs te gast bij Jim TV.

REFUSED PARTY PROGRAM (BE) - De Zweedse post-hardcore band Refused maakte met hun legendarische album "The Shape Of Punk To Come" een stempel op de alternatieve muziek zoals wij deze tegenwoordig kennen. Als voorproefje voor de reunieshow op Groezrock hebben we de beste tribute band bij onze zuiderburen gevonden die het album integraal zullen spelen.

TELEKIDS VOOR ALCOHOLISTEN (EHV) - De rasechte Eindhovense rapper Che brengt zijn posse mee om een aantal klassieke carnavals meelallers uit te voeren op de manier waarop Che en consorten het beste dirigeert en functioneert: Dronken. We maken er een prachtige TV quiz van met chansons uit de jaren '90!

FATAL DISTRACTION (EHV) - Traditioneel openen we met een snoeiharde nieuwe hardcore band uit de regio. Luisteren zelf graag naar Warzone, Killing Time, Outburst, Tears Of Frustration, Setback, Breakdown. Een beter begin van het einde van carnaval kunnen wij ons niet indenken!

Entree: 5 euro
Doors: 16:00
Bands: 18:00

© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew