Descendents


Naam : Descendents
Genre : Punk
Land : Amerika
Website : http://www.allcentral.com

Discografie

Descendents
Merican
2004
Epitaph
Descendents
Cool to be you
2004
Fat Wreck Chords
Descendents
I'm the one 7inch
1997
(bootleg)
Descendents
It Sux being Single 7inch
1997
(bootleg)
Descendents
I don't wanna get Bootlegged 7inch
1997
(bootleg)
Alle 17 albums

Concerten

(Geen concerten gevonden)
Alle concerten

Artikelen

Descendents en ALL op Groezrock 17-02-14 / Nieuws / 1 reactie(s)
Gratis Descendents tribute 22-01-13 / Nieuws / 0 reactie(s)
Nieuwe Descendents plaat (ooit) 31-10-11 / Nieuws / 2 reactie(s)
Descendents / ALL docu 31-05-11 / Nieuws / 4 reactie(s)
Altijd al met GG en Milo willen spelen? 31-10-09 / Nieuws / 2 reactie(s)
Alle 6 artikelen

Samen met Black Flag en Bad Religion de voorlopers van de huidige poppunk-golf. Later met andere zanger verder onder de naam ALL.

© copyright 2002 - 2017 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew