Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

The Dwarves - The Dwarves Invented Rock n Roll

11-08-14 03:16:00 / door pureandsimple / band: The Dwarves / album: The Dwarves - The Dwarves Invented Rock n Roll

The Dwarves - The Dwarves Invented Rock n Roll

CD van de week Week 33 2014

 ROCK LEGENDS! FUCK YEAH!!! The Dwarves hebben nog nooit gefaald: niet op plaat en doen dat ook live nooit. Ook dit keer falen ze niet. Wat zeg ik? De beste plaat 2014 is hier! Hoewel Paul Cafaro (beter bekend onder namen als Blag Dahlia of Blag the Ripper) altijd een beetje wacky doet, is hij volgens mij uitermate serieus wat betreft zijn werk met The Dwarves. En zelfs als ie dat niet zou zijn: wat een fantastisch werk heeft de band uitgebracht onder zijn leiding!

Ook dit werkje staat weer vol seks, drugs en rockíníroll met een klein beetje satan, een extra scheutje geweld en superveel punk-fukkiní-rock. Qua zang zelfs ouderwets fel en gedreven. Lekker hoor! Het zal wel qua verkoopcijfers interessant zijn dat Nick Oliveri, maar die is er ook weer eens bij (ook gave Dwarves shows gezien met hem op zang trouwens). Als een veel betere versie van GG Allin met meer melodie en kwaliteit. Rockíníroll in zín meest pure vorm. Grappig, viezig, sexy en gewelddadig. Een plaat waar je goed op kunt neuken en goed op kunt vechten, zeg maar. Qua stijl doe het me het meeste denken aan Come Clean (Sowieso top drie beste Dwarves albums), maar het is bovenal heel erg The Dwarves. Shit, wat heb ik deze band gemist! Liefhebbers van punkrock is alle soorten en maten - van poppunk tot hardcorepunk - halen een topplaat in huis met The Dwarves Invented Rock 'n' Roll.

Score: 93/100

<< The Gaslight Anthem - Get Hurt Dear Hearts - Idle >>

Reacties

Gepost door: davidpoison Gepost: 13-08-14 09:17:46
is het fout als ik zeg dat 'trailer trash' en 'anything you want' me doen denken aan The Bones? :)
Gepost door: pureandsimple Gepost: 13-08-14 12:47:27
Ja!

... Maar nu ik er naar luister begrijp ik wel een beetje wat je bedoelt. Sidenote: als je deze plaat voor mij ruïneert dan hebben we een probleem, dat begrijp je natuurlijk wel ;)
Gepost door: davidpoison Gepost: 13-08-14 17:11:36
wat zeg ik, het is een kopie :)...luister eens naar die 'gang' vocals op 'anything you want'. haha. daar gaat je plaat van het jaar. wat een afgang dude!
Gepost door: tedje86 Gepost: 16-08-14 12:20:53
Wat een gaye kut band zeg
Gepost door: juggalo Gepost: 20-08-14 09:44:05
Helemaal eens met pureandsimple, beste plaat van 2014 van de beste band ooit. Gek genoeg doen the bones me altijd denken aan the dwarves maar dan veel slechter

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact