Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Rise Against - The Black Market

04-08-14 13:12:00 / door pureandsimple / band: Rise Against / album: Rise Against - The Black Market (2014)

Rise Against - The Black Market
The Black Market is zoals we kennen van de laatste paar Rise Against platen: veel fillers en bijna saaie klinkende tracks die overduidelijk het vuur van de eerste twee albums missen. Eigenlijk zou ik dezelfde recensie kunnen geschreven hebben voor Endgame en Appeal to Reason (mocht ik dat niet al gedaan hebben). Ik denk dat I Donít Want To Be Here Anymore en Awake Too Long de beste tracks zijn op The Black Market. En geheel toevallig geven die titels ook een beetje weer hoe ik over deze plaat en band denk. Slecht is het zeer zeker niet, maar de nummers zijn soms wat langdradig en een tikkie saai. Dat is voor een band met deze kwaliteiten toch echt wel een kwalijke zaak. Misschien ben ik deels extra kritisch omdat ik weet dat er meer in het vat zit voor deze gasten, maar commercieel gezien zal dit vast weer een succes worden. Bij mij thuis niet.

Score: 49/100

<< Chelsea Grin - Ashes to Ashes The Gaslight Anthem - Get Hurt >>

Reacties

Gepost door: cleany Gepost: 05-08-14 08:57:53
Nou ja ik ben het niet altijd met je eens, maar je hebt wel gelijk. Het is dat ik Siren Song of the Counter Culture voor 5 euro heb kunnen kopen, maar meer wilde ik ook niet uitgeven. Vanaf dat punt is RA een saaie eenheidsworst band geworden. Niet slecht, maar niet onderscheidend zoals bij de eerste 2 platen.

Wat ik wel bewonder in ze is dat Tim toch niet helemaal zonder schreeuw op plaat staat en dat het niet allemaal trage meuk is.
Gepost door: hansihinterseer Gepost: 09-08-14 19:54:09
Wauw.... wat een ongekend lelijke hoes!!!

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact