Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Rotterdam Riot Festival 9&10 mei

01-05-14 14:04:00 / door pureandsimple / band: The Deaf

In het weekend van 9 & 10 mei vind de tweede editie van Rotterdam Riot plaats. Gedurende twee dagen wordt de Rotterdamse binnenstad overgenomen door punk rockers en garage kids. Er spelen 18 bands uit zo'n 12 verschillende landen verspreidt over 4 locaties in het centrum. De start is vrijdag om 16.00 uur in Tiki's Bar & Grill met vanaf 18.00 uur de Canadese power-punk-garage band "Needles//Pins". Vanaf 20.00 uur staan er vervolgens zes bands verdeeld over twee podia in WORM!. O.a de Rotterdamse punk rockers "Accelerators", "Toys That Kill" uit San Diego en de Italiaanse '77 glam punk sensatie "Giuda" die voor het eerst in Nederland spelen. 

De volgende dag gaat het feest al vroeg weer door, op het lichtschip V11 aan de Wijnhaven. Vanaf 14.00 uur is een ieder welkom voor de lunch en/of alvast een drankje. Vanaf 15.00 uur in het ruim van het schip, punk rock van o.a. Get Dead (USA/FAT WRECK) en het Haarlemse The Tabascos. Op het deck van het schip worden er door bv. Rob Lynch (UK) en onze eigen Bat Bites (010) akoestische sets uitgevoerd. De Rotterdam Riot sluit net zoals vorig jaar af in Rotown. Op het programma 90's trash punk van The Fuzzbrats, pop punk perfectie van de Australische punk rock girls The Spazzys maar ook Spike van Zoest die met zijn maten van The Deaf langs komt. Als afsluiter Wau Y Los Arrrghs!!! uit Valencia, España. Todo Roto oftewel Alles Kapot is hun devies. We gaan het zien! 

Beide avonden zullen verschillende Rock N' Roll DJ's je de nacht door helpen. Een passe partout kost je € 17,50. Losse avond tickets € 10,- en het vroege programma in Tiki's en V11 is helemaal gratis! Tickets via de zalen en www.rotterdamriot.nl

<< Adolescents - La Vendetta Nieuwe Say Cheese! compilatie >>

Reacties

Gepost door: pix Gepost: 09-05-14 16:21:39
Wooohooooo, morgen!!

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact