Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Steve Adamyk Band - Third

07-03-13 11:37:00 / door pureandsimple / band: Steve Adamyk Band / album: Steve Adamyk Band - Third (2013)

Steve Adamyk Band - Third

Ik ben er pas een tijdje achter: The Steve Adamyk Band is een supervette band. De tour deed vorig jaar onder andere het ACU en Venlo aan, maar ik was er toen helaas niet bij. Heb er in Nederland vervolgens weinig mensen over gehoord. Maar wat betreft het plaatwerk moet deze band serieus genomen worden als het gaat om bands die een mix power-pop en punkrock voortbrengen. Denk dan vooral aan het oudere en rauwere Lookout! Records spul. Maar dan ook echt goed gedaan. Liefhebbers van iets dat klinkt tussen de Dickies en Screeching Weasel vinden traditiegetrouw hun kwaliteitsbands op Dirtnap Records. Dit is er zo eentje.

 

Score: 70/100

<< Stigma - For Love & Glory Insanity Alert - Second Opinion >>

Reacties

Gepost door: effehoor Gepost: 07-03-13 23:54:34
Heb wel een plaatje opgepikt in de ACU maar Sonic Avenues blies dit orkestje wel naar huis toe. Dirtnap is immer kwaliteit!
Gepost door: tom Gepost: 08-03-13 22:34:41
Ja, kan me herinneren dat er een band in het ACU speelde die veel gaver was. Dat moet Sonic Avenues geweest zijn.
Gepost door: pureandsimple Gepost: 09-03-13 00:50:35
Das meteen de reden waarom ik deze band pas later ben gaan waarderen -> Ik kreeg nav die tour de promo's van Sonic Avenues en deze band tegelijk en heb Sonic Avenues toen grijsgedraaid en deze band links laten liggen. Maar op plaat wel erg tof iig en vooral deze nieuwe plaat is echt heel sterk.

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact