Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

After the fall - Unkind

04-03-13 14:06:00 / door pureandsimple / band: After the fall / album: After the fall - Unkind (2013)

After the fall - Unkind

Behalve dat het vierde album van After the Fall op (voor de band) nieuwe labels uitkomt (het Amerikaanse Paper+Plastic Records en het Britse Disconnect Disconnect Records) is er weinig nieuws onder de zon. De band maakt nog altijd kwalitatief hoogwaarde en technisch vaardige skatepunk en doet dat nog eens naar behore. Echter weet deze band mij nauwelijks of nooit écht te raken. Ook live niet. En dat is ook dit keer weer zo. Ik vind het allemaal wel cool klinken, maar het doet me domweg niks. Dat in tegenstelling tot stijlgenoten als Propagandhi en Strike Anywhere. En hoewel After the Fall wel wat onder dát niveau zit is het echt wel goed wat ze doen. Soms heb je dat. Ik kan er gewoon niks mee. Zo vind ik bijvoorbeeld ook dat Adele verschrikkelijk vals zingt en dat is ook nooit iemand met mij eens. Niet dat er bij After the Fall engelenstemmen klinken, maar het is wel een heel stuk toffer dan die gehandicapt-klinkende hork.

Score: 58/100

<< RVIVR - The Beauty Between Stigma - For Love & Glory >>

Reacties

Gepost door: tom Gepost: 04-03-13 15:55:38
Ik ben erg benieuwd. Vond Fort Orange niet briljant, maar Eradication vond ik echt een vette plaat. Goed potje thrash invloeden. Behoorlijke I-Spy van de jaren '10 als je het mij vraagt.
Gepost door: cleany Gepost: 05-03-13 23:35:18
M'n favoriet is nog steeds Everything. Eradiction en Fort Orange vind ik ook wel gaaf, daar niet van en Collar City is ook een aardig dingetje. Ik ga deze in ieder geval checken.
Gepost door: georgew Gepost: 09-03-13 15:32:18
Waarom ken ik dit helemaal niet? Meteen checken!
Gepost door: sappigsokje Gepost: 11-03-13 16:34:04
DisconnectDisconnect records begint een mooi scala aan bandjes te vertegenwoordigen.. nice!

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact