Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

The Bat Bites tourverslag #1

01-03-11 16:18:00 / door pureandsimple / band: The Bat Bites

The Bat Bites tourverslag #1

Na het nu al legendarische schrijven van Kevin (the Apers/ Monster Zero Records) is het nu de beurt aan het Rotterdamse The Bat Bites (Monster Zero Records) om verslag te doen van hun tour. Here goes:


DAG 1
We begonnen op vrijdag ochtend. De band + crew verzamelden bij merel thuis. Met z'n zessen onze mooi grote tourbus in. Merel, Michael, Florian en ik (Scott) als the Bat Bites. Maarten (bubgel) als onze chauffeur en Eva als onze merchbabe! We vertrokken om 4 uur 's ochtends om 11 uur achter elkaar naar Innsbruck te rijden. Michael viel voor de brabantse grens in slaap en werd pas in innsbruck weer wakker... Merel vermaakte zich met het spelen van tony hawks op de playstation. Florian besloot om met michael z'n slaapfeestje mee te doen. En ik probeerde te slapen, en heb dat ook de laatste 30 minuten van de reis gedaan.... In Innsbruck aangekomen, spraken we met Kevin Aper af. Even lekker een paar biertjes drinken en hierna zijn we naar de PMK gegaan. Een mooi zaaltje! Eerst nog een paar bier drinken en daarna een toffe show spelen. Na ons speelden the Ratclifs die ook een goede strakke set speelden. En toen het hoogtepunt van de avond! De afterparty! Iedereen aan het zuipen en dansen! Maarten, Eva en Merel besloten in de bus te gaan slapen! Lekker joh met min 3! Michael, Florian en ik bleven om even goed te feesten. Dit resulteerde in een goede bezopen bende. Florian belande als barman achter de bar, en kotste later op de avond z'n maag nog even 4 keer leeg! Ik bleek het erg leuk te vinden om heel hard te schreeuwen!

DAG 2
Wakker worden ging niet helemaal zoals gepland! Merel, Eva en Bubgel sliepen bij Max, en Michael, Florian en ik sliepen bij Sarah. We hadden om 11 uur bij de pmk afgesproken. Uiteindelijk belde Merel ons om half 12 wakker dat we moesten opschieten! Ik werd na 2 uur slapen nog net zo dronken wakker als toen ik ging slapen... Door al het schreeuwen was m'n stem volledig naar de klote!!! Een goede start na 1 dag touren.

Volgende stop: Alessandro's huis in Ceggia (Venezië)! Allesandro is waarschijnlijk de beste gastheer die je je kan voorstellen op zo'n tour. Hij had samen met z'n vader een mega maaltijd gemaakt! Ik ben een goede eter, maar ik heb denk ik nog nooit zo veel eten op een tafel gezien! Na het eten gingen we naar de club genaamd: Pantera Rosi. Een mooie tent en er waren ontzettend veel mensen! Er speelden totaal 5 bands, die allemaal heel tof waren! Wij eindigden de avond met een super strakke set. Merel probeerde zoveel mogelijk vocalen van mij over te nemen, aangezien ik m'n stem kwijt was. Na de show was het publiek blij en wij ook! We hebben nog wat merch verkocht, dus het was gewoon een zeer mooie avond! Na de show gingen we terug naar Alessandro en weer troffen we een volle tafel met cake en meer Italiaanse snoeperijen aan!

Dag 3
Na een heerlijke nachtrust en een lekkere douche, begonnen we de dag met een mega ontbijt. Lasagna en wat lekker zoute kalfsvlees.
Op naar Udine. We kwamen aan bij een zaaltje in the middle of nowhere! Maar toch waren er een hoop gezellige mensen. Die Italianen zijn echt bizarre feestbeesten! The unluckies begonnen met een strakke set. En wij begonnen met zuipen. Toen dronken we nog wat meer. En toen nog wat meer! Ik zag het mooiste meisje ooit, en heb natuurlijk geen woord tegen haar gezegd. Na de andere bands was het onze beurt. Hier begon het gekkenhuis! Iedereen werd knetter gek! Er werd tijdens het eerste nummer gevochten, maar dat was maar heel even! Iedereen bleef ons maar vodka shotjes geven dus we waren halverwege onze set al dronken, maar we speelden geweldig! Bubgel speelde school sucks mee een fabio (de gitarist van the unluckies) probeerde onze medley mee te bassen. Florian besloot te gaan croudsurfen en michael lag tussen het publiek op de grond gitaar te spelen. Na de show draaide de DJ nog wat kick-ass platen en wij dronken nog wat meer vodka. Hierna herinner ik me helemaal niets meer... dus het volgende komt allemaal uit verhalen die ik van de rest gehoord heb. Ik schijn in een of ander gek beest te zijn veranderd die het ontbijt door de zaal heen gooide en de laatste fles vodka op de vloer kapot smeet. En ik schijn over de bar te zijn gevallen waardoor de hele bar om ging. Florian moest me helpen met lopen! En omdat we in het zaaltje zouden slapen haalde michael het podium leeg zodat we op het podium konden liggen. Toen hij klaar was liep ik blijkbaar het podium op en kotste alles onder. Dus besloot iedereen om in de bus te gaan slapen, behalve Eva en ik! Wat een geweldige dag!!!!

Dag 4
Ik werd wakker in de zaal, en was keihard aan het trillen! Het was super koud en ik had 't zo koud dat mijn hele lichaam pijn deed! Ik probeerde naar de bus toe te komen om op te warmen omdat ik onderkoeld was. Dat was serieus het meest nare gevoel dat ik ooit gehad heb. Ik raakte in paniek omdat ik de motor van de bus niet gestart kreeg. Eva werd wakker en ik melde dat ik naar het ziekenhuis wilde. Eindelijk startte de motor en ging de kachel aan. Ik ben uiteindelijk niet naar het ziekenhuis gegaan, maar ik had wel een paar uur nodig om weer op te warmen. Dat terwijl de anderen weggleden in hun eigen zweet...
Toen vertrokken we richting milaan. Zo'n 5 uur rijden van Udine. Ik heb lekker heel de weg geslapen. Aangekomen in Milaan hebben we een zeer lekker broodje kebab op. Later op de dag stonden Bubgel en ik met een oude man te praten. Deze bleek stinkend rijk te zijn en gaf ons zonder reden zomaar 50 euro om te gaan eten bij een chinees restaurant. Hier hebben we de 1e helft van ac-Milaan tegen Napels gezien. Dat is wel andere koek dan dat Nederlandse voetbal. We gingen terug naar de zaal. Omdat het een maandag was en omdat er een belangrijke voetbalwedstrijd was, was het niet al te druk, maar wel erg gezellig! We speelden een goede show, al speelden we wel een beetje te snel. Omdat ik nog steeds niet mee kon zingen moest ik van michael met m'n gare stem bohemian rhapsody van queen zingen. Na de show gingen we naar Albe z'n huis in een heel klein dorpje net buiten Milaan. Daar hebben we nog wat gechilled en een beetje wiet gerookt. En natuurlijk weer heerlijk geslapen.

 


Reacties

Gepost door: laer Gepost: 02-03-11 21:52:07
Hm niet zo'n boeiend verhaal eerlijk gezegd. En laat dat gekots eens weg, of is dat rock n roll om zoveel te vermelden?
Gepost door: gerrit Gepost: 03-03-11 08:14:35
Wat een saai kijk mij eens stoer drinken verhaal zeg.
Gepost door: nelson Gepost: 03-03-11 10:18:28
En dit is een tourverslag? Haha. Lijkt een beetje op de verhalen waar ik mee thuis kwam na een weekje zeilen in Friesland toen ik een jaar of 16 was.
Gepost door: andy Gepost: 03-03-11 13:11:43
Sowieso, who the fuck zijn The Bat Bites?
Gepost door: pureandsimple Gepost: 03-03-11 17:28:21
Klik op de bandnaam bovenin en check het even zou ik zeggen...
Gepost door: uitwerpsel Gepost: 03-03-11 22:37:10
dit verhaal maakt mij ook echt de pis niet lauw nee. En waarom al die uitroeptekens eigenlijk, zo bijzonder is het allemaal niet...en voorderest wat iedereen hier boven zegt.
Gepost door: snusnu Gepost: 05-03-11 17:08:49
wat een naabs zijn jullie zeg en als the apers t constant over kippepootjes eten hebben is t opeens wel interresant? :S pfft
Gepost door: nelson Gepost: 07-03-11 10:49:13
Nee, ook dan is er geen fuck aan. n00b.
Gepost door: kevinaper Gepost: 07-03-11 12:56:48
Chicken Wings dude! En inmiddels eet ik geen vlees, vis of kip meer, SnuSnu
Gepost door: gerrit Gepost: 07-03-11 22:59:06
wat nelson zegt, dan is het ook niet te harden.
Gepost door: kevinaper Gepost: 08-03-11 16:47:47
hehehe, niet te harden
Gepost door: xreventesx Gepost: 11-03-11 11:46:30
Best leuk verhaal alleen de Consumerings info/Gig info verhouding is uit verhouding:P
Gepost door: kevinaper Gepost: 15-03-11 10:42:37
tja, meer kon ie er niet van maken. Er werd gewoon meer gegeten/gedronken dan gespeeld

© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact