Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Suicidal Tendencies - No Mercy Fool!/The Suicidal Family

04-10-10 09:51:00 / door pureandsimple / band: Suicidal Tendencies / album: Suicidal Tendencies - No Mercy Fool!/The Suicidal Family (2010)

Suicidal Tendencies - No Mercy Fool!/The Suicidal Family

Mike Muir is ondertussen ook alweer bijna 50 jaar oud en hij zal wel niet teveel gespaard hebben voor z'n oude dag. Logischerwijs wil ie nog zoveel mogelijk cashen voordat de energieke liveshows, die al niet half zo ruig meer zijn als weleer, helemaal verzanden in vergane glorie.

No Mercy Fool!/The Suicidal Family is een prima manier hiervoor, me dunkt. Het is namelijk niets meer dan wat opnieuw opgenomen tracks van Join the Army (uitgebracht in 1987 en nog volop te verkrijgen) tezamen met allang geschreven tracks van Mike Clark's oude band No Mercy. Klappers als Possessed to Skate en Join the Army zijn hierdoor in een nieuw jasje gestoken, maar van nummers als War Inside My Head zijn ze deze keer afgebleven. Ik, sinds jaar en dag groot fan van de mannen uit Venice, zie deze plaat niet als heiligschennis (er zullen voldoende mensen het niet met mij eens zijn) ook al zou ik liever heel Join the Army hebben gehoord in de nieuwe stijl. Maar ik vind het sowieso tof om die No Mercy tracks te horen en ondanks de dikke funk in de baslijnen is het toch voornamelijk de beukende crossover met kenmerkende groove wat ons ten dele valt. Geldklopperij of niet, ik ben niet minder fan geworden.

Score: 65/100

<< Astpai - Heart to Grow Bad Religion - The Dissent of Man >>

Reacties

Gepost door: unsung Gepost: 06-11-10 13:12:03
Goeie ouwe songs!Sterk zoals ik van hen gewend ben!Crossover zoals het moet zijn(en blijven)

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact