Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Continuance - Carry Ourselves

06-08-10 15:25:00 / door trilob / band: Continuance / album: Continuance - Carry Ourselves (2010)

Continuance - Carry Ourselves

Het lijkt er op dat Continuance niet wil dat ik deze recensie schrijf aangezien de verpakking bijna niet open te krijgen is. Ondertussen kreeg ik wel de tijd het goed verzorgde artwork eens te bestuderen en volgens de promo-sticker maken ze muziek voor fans van Comeback Kid, Shai Hulud en Set Your Goals.

Muzikaal komt het zeker in de buurt van deze bands en klinkt het alleraardigst. Maar wat een stuk minder lekker klinkt zijn de vocalen. De hese en schelle zang is dominant aanwezig en ontnemen me het luisterplezier. Deze band had best een leuke cd kunnen afleveren maar dan hadden ze wel even een zangerswissel mogen doorvoeren.

Kort door de bocht valt of staat deze band met het feit of de luisteraar deze zang trekt of niet. En ik trek het niet...

Score: 40/100

<< Kvelertak - Kvelertak Sundowner - We Chase the Waves >>

Reacties

Gepost door: cleany Gepost: 09-08-10 10:42:01
voor mensen die het interessant vinden om te weten...Continuance bestaat uit oude bandleden van Saints Never Surrender (kan je herkennen aan de Blink 182 riff die ook op deze plaat weer te horen is), echter deze band is 100 keer beter dan Continuance. Ik trek deze zang ook niet goed. Het gaat wel een beetje wennen, maar echt goed wordt het niet.
Gepost door: trilob Gepost: 09-08-10 13:03:55
voor mensen die het interessant vinden om te weten... tis ook nog eens behoorlijk christelijke shizzle...
Gepost door: pureandsimple Gepost: 09-08-10 13:46:26
We hebben allemaal wel eens dat we in een bepaald genre ook de zwakkere broeders leuk en aardig vinden, maar ik geloof dat Cleany er een sport van maakt om alleen maar overbodige kutbands te luisteren. Ik vind dat juist wel weer heel cool ergens : )

Saints Never Surrender is, voor mensen die het interessant vinden om te weten, echt een AFSCHUWELIJKE Christelijke zwakkband met vreselijk slechte zang. Niet te doen!
Gepost door: cleany Gepost: 09-08-10 14:04:30
@pureandsimple haha overbodige kutbands :P ach ja...ik geef veel bands een kans ja...maar dan vind ik nog niet alles goed...anyway...

als mensen toch de moeite willen nemen moet je hier eens luisteren:
http://www.youtube.com/watch?v=Bj4M1TnS498

(ik neem aan dat je de cd Brutus ook kent pureandsimple?)

enne zwakkband? ben je matties met ene Hans of niet?
Gepost door: pureandsimple Gepost: 09-08-10 17:04:25
Brutus is idd wel stukje minder slecht dan die eerste langspeler van ze (die niet geheel onterecht prepare for the worst in de titel heeft), maar nog steeds behoorlijk belabberd.

Als je dan toch Christcore wilt luisteren neem dan bands die er een beetje toe doen als Underoath of Stretch Arm Strong en niet zo'n surrogaat Shai Hulud.

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact