Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Dirty East Godverdomme - Alles Wat Hard Is Doet Pijn

05-07-10 19:33:00 / door pureandsimple / band: Dirty East Godverdomme / album: Dirty East Godverdomme - Alles Wat Hard Is Doet Pijn (2010)

Dirty East Godverdomme - Alles Wat Hard Is Doet Pijn

Door het zien van de titel en de bandnaam dacht ik te maken te hebben met een funband. Niets is echter minder waar: Dirty East Godverdomme means fuckin' business! En dat kan ook prima met een glimlach op het gelaat en een pilsje in de hand moeten deze mannen - die met Vera Lynn, My Great Devastator, Massive Assault en Gascoigne ook al furore maakten - ook hebben gedacht.

Kant A heeft met Schijt op je Lijk, Krebsschlampe en (klassieker in wording!) Medisch Centrum East de beste titels, maar Kant B biedt wat mij betreft muzikaal gezien het beste van de tien tracks. Sowieso nodigt de mengelmoes van thrash, metal en lompe hardcore uit voor zuipen en headbangen. Een nobele bezigheid waar ik alle respect voor heb. Al met al een goeie partyband dus en naast DrDoom en Massive Assault weer eens een goeie metalklapper in de Crash Landing Records catalogus. Ik voel 'em wel! Het wordt tijd dat ik deze band eens live ga zien.

 

Score: 70/100

<< Sand Creek Massacre - Years Of Decay split DEL-TOROS - Del Toros >>

Reacties

Gepost door: trilob Gepost: 06-07-10 18:22:35
is GODVERDOMME niet met hoofdletters???
Gepost door: punkoltje Gepost: 09-07-10 20:19:19
harde plaat!!

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact