Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Buggirl - Dirt In The Skirt

04-07-10 16:33:00 / door pureandsimple / band: Buggirl / album: Buggirl - Dirt In The Skirt (2010)

Buggirl - Dirt In The Skirt

Zanger/ gitariste Amber Spence en haar broertje achter de kit (Clinton Spence) hebben met BugGirl een prima AC/DC tribute band. Het enige verschil met een echte AC/DC tribute band is dat deze Aussies allemaal eigen composities spelen. Ach... dat doet Airbourne ook en daar hoor je mij ook niet over miepen.

Alles aan de band en aan het album is prima en verzorgt te noemen, maar biedt niets nieuws dat ik nog niet eerder heb gehoord. Daarbij verliest de viezige bluesy hardrock'n'roll voor een rock'n'roll kenner na een paar keer draaien een deel van haar glans. Dit komt omdat het allemaal net iets teveel bij elkaar gejat is en daarbij niet extreem goed uitgevoerd. Wel goed. Maar niet extreem goed. En dat is eigenlijk wel nodig als je je op platgestampte rockn''roll paden begeeft. Daarom is BugGirl geen echte hype (mocht die ooit uitbreken) waardig wat mij betreft. Verder is het natuurlijk best leuk en aardig allemaal, maar zeker geen hoogvlieger.

 

Score: 64/100

<< Shredded Cunt - World Order Epedemic Good Riddance - Capricorn One >>

Reacties

Gepost door: xanathos Gepost: 07-07-10 14:33:50
Niet heel erg origineel allemaal, maar ik moet zeggen dat de female vocals en op zich goeie nummers het toc wel lekker maken om naar te luisteren.. :)
Gepost door: distillers Gepost: 14-07-10 08:16:42
aaah mn vrienden! Geweldige mensen en live zijn ze echt fantastisch,one big party.

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact