Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

T.C.F - Speed Or Bleed

03-05-10 09:46:00 / door flummox / band: T.C.F / album: T.C.F - Speed Or Bleed (2010)

T.C.F - Speed Or Bleed

 De eerste keer dat ik Municpal Waste hoorde sloeg ik stijl achterover. Het was hard het was vuig, metal maar toch ook punk. Goede trash heeft de potentie om alle punk en hardcorebandjes in een twee minuten durend nummer te doen verbleken. De band waar deze recensie over gaat (T.C.F.) komt nog niet in de buurt van Municipal Waste,  maar spelen wel trash.

T.C.F oftwel TrashCoreFanatics bestaat uit drie bandleden. Ze spelen trash/speed metal en de demo "Speed or bleed" telt 5 nummers met een gemiddelde lengte van 2 minuten. Dat de nummers aan de rappe kant, zijn zal niemand verbazen. De drummer hakt er dan ook aardig op los en de bassist doet zijn werk. De gitaar is snel en furieus, afgewisseld door een gepaste metalsolo op zijn tijd.

De productie van de plaat is redelijk. Het is niet overal even strak, maar ook dat mag de pret niet drukken. De inhoud van de teksten is precies zoals je zou  verwacht, lekker boos, veel dood en verderf, maar laten we het niet te serieus nemen. Al met al, mag T.C.F. zich nog niet met Municipal Waste vergelijken. Dat neemt niet weg, dat het gewoon een lekker 13 in een dozijn trash plaatje is.

Score: 72/100

<< GBH - Perfume and Piss Hellshock - They Wait For You Still >>

Reacties

Gepost door: tony Gepost: 06-05-10 15:20:53
tHrash met een h godverdomme, blijft bij je leest!
Gepost door: pureandsimple Gepost: 06-05-10 18:19:03
Puntje voor Tony. "Mijn favoriete trashband is Megadeath"

© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact