Poor Decisions - S/T

04-11-09 23:44:00 / door trilob / band: Poor Decisions / album: Poor Decisions - S/T (2009)

Poor Decisions - S/T

Omdat ik zelf tien jaar in Zwolle op school heb gezeten heb ik een goed gevoel bij die stad. Naast de hip-hop helden van Opgezwolle heeft Zwolle een kleine punk-rock (en beetje hardcore) kern die ondertussen samen al een rits bandjes hebben versleten.

Nu zijn een aantal nieuwe Zwollenaren opgestaan en hebben met hun band Poor Decisions een tiental nummers opgenomen. Deze band bestaat al drie jaar, maar  ik heb nog nooit van deze jongens gehoord. Toen ik de cd in de speler drukte kwam me een bekend geluid ten gehore. Denk hierbij aan simpele straatpunk en ouwe punk als Dead Kennedys met een flinke scheut Sex Pistols. Voeg hier nog een lading working class punk clichés en slecht opnamegeluid aan toe en je hebt een goed idee van deze ep.

Ik zal voorlopig niet meer in Zwolle over straat kunnen, maar deze cd is gewoon niet heel goed en ook niet erg origineel. Toch is een rammelpunk bandje als Poor Decisions op z'n tijd best leuk en voor de hard werkende punkers onder ons is dit een prima bandje om eens met een pilsje in de hand te gaan bekijken.

Score: 50/100

<< Nick Oliveri - Death Acoustic Mudhoney - Live At Sol >>

Reacties

Gepost door: peterpoordecisions Gepost: 06-11-09 11:26:10
Haha Cheers!!

© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew