Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

The Booze Brothers - Rock 'n' Roll Mutiny

06-09-09 10:04:00 / door pureandsimple / band: The Booze Brothers / album: The Booze Brothers - Rock 'n' Roll Mutiny (2009)

The Booze Brothers - Rock 'n' Roll Mutiny

Ik zal verder geen namen noemen, maar van verjaarde streetrock'n'roll in de meest simplistische variant smullen ze klaarblijkelijk nog steeds daar in Die Heimat. The Booze Bros. is in ieder geval een prima voorbeeld hiervan. Muzikaal is het allemaal geen pure kommer en kwel, maar de zang is dusdanig geforceerd en slecht dat ik bij vlagen bijna in de lach schiet. Gezien ook ik veelvuldig gesnoept heb van de 'boom des middelmatige straatrock' moet ik bekennen dat ik dit een jaar of 10 terug nog prima had getrokken, maar dit kan anno 2009 niet meer wat mij betreft. Het gebruik van een pianootje hier en wat achtergrondzangetjes daar veranderd daar verder niets aan. Iets minder zuipen en opzoek gaan naar iemand die wel kan zingen zou wonderen kunnen doen voor deze band. Tot die dag zullen ze alleen 'succes' hebben in Duitsland.

 

Score: 51/100

<< Four Year Strong - Explains It All Raised Fist - Veil of Ignorance >>

Reacties

Gepost door: ghoulie Gepost: 16-10-09 15:09:35
Mwa, 51 vind ik toch wel wat kort door de bocht hoor. En wat er anno 2009 wel of niet kan, is niet aan jou. Ok, het is een ripp-off van The Kings Of Nuthin' en dit debuut kan vast nog wel wat verbeteringen gebruiken maar persoonlijk vind ik dat er enkele erg leuke tracks opstaan. Ben het trouwens wel met je eens over de zangkwaliteiten van de zanger.

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact