Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Mouthbreather - Thank You for Your Patience

19-03-09 08:33:00 / door pureandsimple / band: Mouthbreather / album: Mouthbreather - Thank You for Your Patience (2008)

Mouthbreather - Thank You for Your Patience

Als ik Mouthbreather uit Richmond zou omschrijven zou ik een aantal van mijn favoriete hardcore bandjes moeten noemen, maar dat zou eigenlijk teveel eer zijn voor deze band. Daarom noem ik liever oude bands als Wow, Owls! en The Setup (niet de Belgische uiteraard) als referenties dan dat ik schrijf over Gorilla Biscuits, Black Flag, Avail of over een melodieuze punkrock versie van Death Threat wat toch niemand precies zal begrijpen.

Het klinkt nog wel een beetje rommelig en hier en daar zelfs eentonig met die monotone blafvocalen, maar die minpunten neem ik voor lief wanneer alles op z'n plek valt zoals op deze Thank You For Your Patience LP. En dat is een kunst apart! Tekstueel is het overigens allemaal dik in orde wanneer je van intelligente, sarcastische en opgefokte teksten houdt en het eindproduct mag dan wel geen tijdloze klassieker zijn, maar desalniettemin een dikke voldoende.

 

Score: 70/100

<< Propagandhi - Supporting Caste Various Artists - Take Action! Volume 8 >>

Reacties

(Geen reacties gevonden)

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact