Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Billy Talent in de Melkweg, 4 Maart

10-03-07 20:20:14 / door leej / band: Billy Talent / album: Billy Talent - Billy Talent II (2006) / concert: 04-03-07 - Billy talent - Melkweg - Amsterdam

Billy Talent in de Melkweg, 4 Maart

Vier Maart stond Billy Talent in de Melkweg en de Nederlandse poppunkrock band Jeremy's had de eer om deze avond te openen. Deze band bestaat uit drie jongens en een chick die zingt. De zaal was al aardig volgestroomd toen Jeremy's begon. De Jeremy's hebben lekkere catchy nummers die niet snel gaan vervelen. Er vloog ondertussen ook nog een cover van NOFX voorbij, namelijk Don't Call Me White, waarop iedereen lekker mee zong. Het contact met het publiek was erg goed. Tussen de nummers door kwam er vaak een babbeltje, over bijvoorbeeld dat je best mag dansen, of over dat ze ook een myspace hebben!  www.myspace.com/jeremysrules Ook speelde de zangeres nog een stukje op haar mondharmonica. De bassist verloor één keer zn kabeltje, maar de rest van de show verliep foutloos. Na een half uurtje van deze band genoten te hebben zat de sfeer er al aardig in en was het nu tijd voor Billy Talent.


Billy Talent opende met het eerste nummer van de oude cd, This Is How It Goes. Lekker nummer om mee te beginnen. Halleluja, wat een stem heeft die zanger zeg! Het dak van de uitverkochte Melkweg ging er bijna meteen vanaf. Ze speelden een leuke mix oude en nieuwe nummers. Natuurlijk kwam er ook nog even een standaard verhaaltje over meneer Bush voorbij waarna ze het nummer Worker Bees speelden. Vooraan stonden een paar jongere meisjes die hun hele lichaam hadden bekladderd met dingen zoals; Billy Talent & I love Ben en iedere keer als de zanger dan vooraan stond moesten ze hem aanraken. Het contact met het publiek was tof, iedere keer een beetje praten tussendoor. Over dat ze zo ver van huis waren en ons wilden bedanken dat ze zich hier toch heel erg thuis voelden. Het geluid was aardig deze avond, alleen soms hoorde je de tweede stem niet helemaal goed. Na een poosje gespeeld te hebben, verlieten de jongens het podium. "We want more" klonk er luidkeels uit de mond van het publiek, en natuurlijk, na eventjes gewacht te hebben kwamen ze weer terug en speelden ze nog de nummers Nothing To Lose, River Below en Red Flag.

 

Foto's kun je vinden op www.myspace.com/pinktrashphotography

Score: 85/100


Reacties

(Geen reacties gevonden)

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact