Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Iggy and the stooges - The Weirdness

04-03-07 01:08:09 / door davidpoison / band: Iggy and the stooges / album: Iggy and the stooges - The Weirdness (2007)

Iggy and the stooges - The Weirdness

Ongelooflijk! Dat zijn de woorden die me te binnen schieten na 3 'the weirdness' luisterbeurten, gebombardeerd door de ganse media tot dé comeback-cd van het decennium . Iggy besloot dat de tijd rijp was om met z'n oude makkers uit de seventies op tour te trekken vorig jaar en eerlijk is eerlijk, de beste man was in bloedvorm, ook al werd er live geen enkel nummer van 'Raw power' gespeeld, duidelijk het beste album en een echte schande in mijn boek.

Maar, maar, maar... wat heb ik een spijt dat ik 16 mooie euro's aan 'The weirdness' heb gespendeerd. Dit moet het meest droeve cd-moment zijn van de laatste jaren... Ik kan er echt niets anders over zeggen...

Iggy presteert het om zonder fut, vals en als een beschonken boer nummers als 'trollin'' (wat een titel zeg, komaan!), 'Greedy awful people' (de katten uit m'n buurt komen nog niet in de buurt!!) en 'End of christianity' (m'n broek zakt zowat af!) vakkundig om zeep te helpen.

De algemene productie van de cd is best ok, het ligt ook helemaal niet aan het spel van de broertjes 'Asheton', maar aan mr.punkrock himself.

Dit hadden ze beter niet gedaan, ik zet direct 'raw power' terug op en laat me opnieuw meevoeren in een zee van distortion, maniakale zang en oerbrute kracht.

'The weirdness' is 1 van m'n grootste miskopen (nu al!) ooit en ik behoed u voor hetzelfde!

Koop gewoon allemaal 'One day it will please us to remember even this', de comeback cd van 'New york dolls' uit 2006, want dat was een statement van een gans andere dimensie!

Diep triest dit...

 

 

Score: 30/100

<< Bayside - The Walking Wounded Franky Lee - Cutting Edge >>

Reacties

Gepost door: marnix Gepost: 04-03-07 10:31:28
hehe, Miguel was ook al een maand of 2 van slag! ZO jammer. Die liveshows waren namelijk SUPER.
Het schijnt dat ie wel ietsje beter wordt als je 'em blijft draaien, maar echt goed zal ie nooit worden.

Ik vis 'em misschien wel een keertje uit een 2e-hands bakkie ofzo (om de collectie compleet te maken) maar 'k ben blij dat ik 'em niet aangeschaft heb...
Gepost door: davidpoison Gepost: 04-03-07 12:11:51
zwijg mij ervan, ik had beter de reacties gelezen op het net vooraleer ik 'm dolenthousiast aanschafte....op asice kom ik niet meer...

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact