Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Off My Chest - Flaming Youth

23-01-07 17:28:20 / door zappa / band: Off My Chest / album: Off My Chest - Flaming Youth (2007)

Off My Chest - Flaming Youth

Off My Chest (2003-2007) spelen hun eigen variant van hardcore: uptempo met ruimte voor korte gitaarsoli en niet al te schreeuwerige zang.

Helaas kunnen we de boys niet langer live meer bewonderen want op 13 januari 2007 gaven ze hun ‘last show ever’. Wat ons nog rest van de band is dit ep’tje op heerlijk ouderwets vinyl. Eigenlijk zouden ze hardcore bands moeten verbieden om nog langer cd’s uit te brengen. Hardcore hoort gewoon op vinyl.

Vier nummers langs kunnen we nog van deze lekker in het gehoor liggende hardcore genieten. En dan is het (helaas) voorbij.

De ep is op rood vinyl geperst en in een prachtige Kiss-look-alike hoes gestoken.(Althans mijn exemplaar).Er zijn dus nog wel degelijk bands die van hun product een hoop werk maken!

De afgelopen week is dit schijfje een groot aantal keren te vinden geweest op mijn draaitafel want dit is gewoon een lekker stukje vinyl dat in de verzameling van een echte hardcore fan niet mag ontbreken. Maar wees er wel snel bij want hij is slechts in een kleine oplage geperst

Score: 79/100

<< The Indecision Alarm - S/T the Heartburns - Fucked up in a bad way >>

Reacties

Gepost door: coennio Gepost: 24-01-07 15:21:37
OMC will come back some day,

Dat voel ik gewoon.... Ze zullen wel moeten.... le op, over een jaar of 40 ergens in een bejaarden tehuis....

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact