Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Heartfelt - Take It Or Leave It

26-12-06 10:27:09 / door zappa / band: Heartfelt / album: Heartfelt - Take It Or Leave It (2006)

Heartfelt - Take It Or Leave It

Heartfelt speelde onlangs als support van Send More Paramedics in de Goudvishal. De band liet een goede indruk bij me achter en na afloop van het optreden schafte ik dan ook hun laatste product “Take It Or Leave It” aan.

Heartfelt is een band die sinds 2002 aan de weg timmert. De band bestaat uit Arold (zang), Bart (drums), Corne (gitaar) en Frankie (bas).  Ze brachten inmiddels 2 mini-cd’s uit: ‘Explosive’ (6 tracks) en ‘The Plague Of Today’ (8 tracks) en dan is er nu  hun eerste full-length (24:20 min) met maar liefst 14 nummers. De nummers zijn kort, snel en vooral hard. De energie knalt er vanaf! Zelf vinden ze dat ze hardcore spelen maar ik hou het zelf op energieke punk.

De teksten zijn maatschappijkritisch zoals een goede punkband betaamt. Het nummer ‘Point Taken” gaat bijvoorbeeld over de daklozenproblematiek.

Wat valt er nog meer te vertellen …..niets behalve dan dat dit een prima plaat is.Dus surf snel naar de site http://www.theshieldhardcore.com/ en schaf deze plaat aan! Hij is het geld waard.

Score: 85/100

<< The Gazette - Nameless Liberty Underground Sniffing Glue - Red Light District >>

Reacties

(Geen reacties gevonden)

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact