Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Point At Others - Point at Others

08-11-06 15:56:08 / door zappa / band: Point At Others / album: Point At Others - Point at Others (2006)

Point At Others - Point at Others

Point At Others is een hardcore formatie die in de zomer van 2005 opgericht is door Stijn (gitaar, ex-The Fart Farmers), Arjan (drums, ex-The Fart Farmers), Bram (zang, ex-Ataglance) en Mark (bas, ex-BBK).

Hun muziek beweegt zich op het vlak van prettig in het gehoor liggende hardcore met hier en daar wat rock 'n roll en heavy metal invloeden. Sinds enkele weken is hun eerste (mini) cd verschenen. Binnenkort komt er ook een 7" vinyl versie daarvan. In zes nummers geven ze een aardig visitekaartje af.De eerste twee nummers overheerst nog de wat schreeuwige zang maar in het derde nummer is het goed raak. Dit nummer, niet toevallig "Point At Others" geheten laat goed horen waartoe de band in staat moet worden geacht. Het is een bijzonder gevarieerd nummer geworden door goed gebruik te maken van zowel schreeuwige als cleane zang, inventief gitaarwerk en zeer verfrissende drums. De overige drie nummers zijn helaas net wat minder maar toch nog goed te verdragen.

Als op hun fulllength (sept 2007) meer nummers van het kaliber "Point At Others" komen te staan dan ligt er een mooie toekomst voor de boys in het clubcircuit weg en kunnen ze inplaats van naar anderen naar zichzelf gaan wijzen.

 

Score: 76/100

<< Me First And The Gimme Gimmes - Love Their Country the Vandals - Shingo Japanese Remix Album >>

Reacties

Gepost door: effehoor Gepost: 09-11-06 07:31:41
vet!

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact