Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Nieuwe Videoclip Anti Flag

22-06-06 09:53:44 / door ifor / bron: http://www.warpedtour.com/static_content/view/anti / band: Anti-Flag

De extreem linkse punkers met een deal bij een major hebben tussen hun Europese tour en de overgesponsorde Warped tour een videoclip opgenomen. BIj de bron (uiteraard) kun je hem bekijken. Voor de liefhebber hier nog wat meningen: "What the hell would you spend 1 Trillion dollars on? The world spends that much money on weaponry per year... Between our European tour and the start of this summers Warped Tour we were fortunate enough to hook up with the creative force that is Scrambled Visual Entertainment. This video for the "For Blood And Empire" track "1 Trillion Dollars" is the end result. The video is a cause and effect story of a young girl and her loving mother reading a pop-up book, seeing 1st hand the results of that very thirst for military spending. Take action now! Share it with everyone. Friends, family, and most importantly enemies! The messages of peace are ours, it is our responsibilty to spread them."
<< Bekijk Sick Of It All Videoclip Ramones musical >>

Reacties

Gepost door: thestringbeens Gepost: 22-06-06 10:44:05
de clip van the press corpse vind ik best wel een stuk gaver dan deze.
Gepost door: wout3 Gepost: 22-06-06 10:58:16
idem
Gepost door: muckypup Gepost: 22-06-06 11:22:02
Leuk altijd hoe bands meteen worden weggefloten als ze een major deal hebben. Zo vond ik de reactie op het Wasted festival ook zoooo zielig. Hoeveel punkbands hebben wel geen deal waarvan je het niet weet? Het is maar net waar je je prioriteiten legt. Je kunt met je punkbandje op een politiek correct anti-fascistisch benefiet spelen, en 3 euro ophalen voor het protest, of je idealen via een professioneler medium verspreiden.

Tijdens Wasted had ik nog een discussie met iemand hierover. Anti-Flag zou ook openlijk John Kerry hebben gesteund tijdens de amerikaanse verkiezingen. Hun reden was vooral om een pact tegen Bush te vormen. Terecht, ook al zou ik hier nooit PvdA stemmen om tegen CDA/VVD in te gaan; ons politieke stelsel zit anders in elkaar. In Amerika heb je feitelijk maar 2 kandidaten waar je serieus op kunt stemmen. En ook al ligt je hart veel meer bij de groenen of anarchisten, het gaat in de VS vooral om het resultaat. Kerry was tegen de oorlogen, en dat zou wellicht enkele duizenden doden hebben kunnen schelen.
Niet dat ik het met deze zienswijze 100% eens ben, maar iedereen is vrij zijn/haar eigen mening te vormen, dus ook de jochies van Anti-Flag.

Zo ook het tekenen bij een major, waarmee ze hun anti-Bush propaganda beter kunnen verspreiden, want dat is belangrijker dan het oordelen over hun major-contract. Zo heb ik ook vergaande waardering voor mensen als Paul Weller en Sting. Muzikaal is het niet meer te pruimen (hoewel de oude Jam nog steeds top is), maar ik vind het wel tof dat ze hun boodschap nog steeds overbrengen.

Ik hoef Anti-Flag niet te beoordelen. Muzikaal vind ik het schattig. Een te hoog Green-Day gehalte naar mijn smaak, met hier en daar een positieve uitschieter (zoals "You can kill the protester"). Maar het valt me op dat veel zgn punkers net zo hard bezig zijn met hun vooroordelen, als de hele conservatieve maatschappij waar ze tegenaan trappen.
Gepost door: buzzsaw Gepost: 22-06-06 12:01:15
Hahaha... Ik vind hem echt machtig met dat pop-up boek... Alleen WTF heeft die gast met z'n haar gedaan!?
Gepost door: hob Gepost: 22-06-06 13:43:32
Of Anti Flag is heel dom en kortzichtig of heel slim.
Op deze manier verdient het label er bakken met geld aan. De band doet alles wat de alto's over de wereld willen horen en cashen bakken met geld. Terwijl zulk gescheld natuurlijk weinig oplevert...

maar het was wel true dat ze op Groez meteen de monitors omdraaiden om het publiek te vermaken en ook de show voor Millencolin jaren geleden was erg vet!
Gepost door: plasticcuppolitics Gepost: 22-06-06 16:03:07
Op groez waren ze toch wel vet hoor!
Gepost door: sytraxx Gepost: 22-06-06 16:13:53
op de decotour en vooral in de 013 vond ik ze erg sterk, half jaar terug in waterfront viel me tegen en groez heb ik ze alleen van de parkeerplaats gehoord omdat ik hun show nu wel ken.
vind ze niet zo hard meer, vooral dit nummer zuigt. maar nog steeds respect voor deze band
Gepost door: fiend Gepost: 22-06-06 17:02:57
vind de clip wel cool
Gepost door: shanao Gepost: 23-06-06 00:36:43
ook al is het nummer niet zo hard meer ik vin de combinatie van tekst en clip echt geweldig ik vinnet echt eeen kei goede tekst
Gepost door: frankson Gepost: 24-06-06 13:42:07
nee
Gepost door: peeroi Gepost: 24-06-06 14:34:40
het nr is idd niet zo uber geweldig nee, maar de tekst is goed ja!
Gepost door: calmlikeabomb Gepost: 25-06-06 16:59:07
wat een hoerenband
Gepost door: jodi Gepost: 03-07-06 13:05:36
In de clip zeggen ze "fuck the world, fuck them all" terwijl het op de cd is "fuck the world, kill them all"

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact