Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

The Anarchy And The Ecstasy

Band:The World/Inferno Friendship Society
Medium:CD, LP-vinyl
Jaar van uitgave:2011
Release datum:

Toevoegen aan favoriete albums

  1. I Am Sick Of People Being Sick Of My Shit
  2. The Disarming Smile
  3. Canonize Philip K. Dick, OK
  4. 13 Years Without Peter King
  5. They Talk Of Nora's Badness
  6. The Politics Of Passing Out
  7. Jake And Eggers
  8. Lean Times For Heroes
  9. The Apple Was Eve
  10. The Mighty Raritan


The World/Inferno Friendship Society... 01-03-11 / Album review / 5 reactie(s)

Reacties door leden

(Geen reacties gevonden)

© copyright 2002 - 2021 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact