Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

In With The Crowd

Band:Less Than Jake
Genre:Ska punk
Medium:CD
Type:Album
Jaar van uitgave:2006
Release datum:
Uitgever:Sire/Warner

Toevoegen aan favoriete albums

Artikelen

Less Than Jake - In With The Crowd 28-05-06 / Album review / 14 reactie(s)

Reacties door leden

Gepost door: kc78 Gepost: 28-05-06 19:21:07
“Overrated”(Everything is) had naast titelsong van de nieuwe single ook de naam kunnen geven aan het nieuwe album. Na een reeks topalbums waren de verwachtingen rond om de nieuwe cd misschien ook wel erg hoog. Toch zijn de Gainsville-ska-punkrockers er wel weer redelijk in geslaagd een mooi album af te leveren.

Er is veel aandacht besteed aan de zanglijnen wat de plaat wel heel toegankelijk maakt voor mensen die de band nog niet kennen. De plaat bevat 12 nummer waarin de poppunk de overhand lijkt te hebben. Gelukkig doet de blazerssectie ook nog een duit in het zakje en blijft de ska ook deel uitmaken van het repertoire.

Het opnemen van de clip van “Overrated” leidde helaas nog wel tot de arrestatie wegens verstoring van de openbare orde. Iets wat voor een trouwe concertbezoeker niet meer dan een logisch gevolg is van de energie waarmee de band al jaren optreed.

Al met al best een leuke plaat die absoluut in combinatie met een lekker zonnetje het zomergevoel weer kan oproepen. Voor een stevige circlepit zit je misschien op dit album verkeerd, maar die kun je ongetwijfeld wel verwachten op het optreden tijdens Lowlands.

Gepost door: donotspunk Gepost: 24-08-06 21:12:38
ja vet album alleen niet meer zoveel toeters

beste nummers:
Mostly Memories
P.S. Shock the world
Soundtrack of my life
Overrated
Gepost door: gijsjeradijsje Gepost: 22-09-06 17:30:37
waarom dan een 7? Het is een goed album wel, maar niet voor Less Than Jake niveau. Deze is enorm poppunkerig, op een slechte manier.

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact