Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Beerfoot Trail

Band:Five Days Off
Genre:Punk-rock
Medium:CD
Type:Album
Jaar van uitgave:2005
Release datum:
Uitgever:Funtime Records

Toevoegen aan favoriete albums

Artikelen

(Geen artikelen gevonden)

Reacties door leden

Gepost door: bjorn Gepost: 17-01-06 18:13:26
Review: Stand Up zine [ http://www.myspace.com/standupzine - Belgium] ...Na de split met die andere Belgische grootheid Flatcat, waren de verwachtingen zeer hoog en hoe hoger de verwachtingen, hoe meer kans dat er niet aan zal worden voldaan. Ik had dan ook wat schrik om Deerfoot Trail voor de eerste keer te beluisteren. Maargoed, ik kon niet blijven talmen en ik ben maar wat blij dat ik deze cd nu in mijn bezit heb. Met hun derde full cd bewijst Five Days Off dat ze absoluut de beste Belgische punkrockband van het moment zijn. Het is allemaal wat melodischer als op "From Coast To Coast", wat al werd aangegeven op de split. Maar het technische aspect is zeker niet naar de achtergrond verdrongen en vooral Bjorn zijn stem is er een pak op vooruit gegaan. In België, Spanje en Canada, zijn ze al een tijdje overtuigd van het kunnen van Five Days Off. Met Deerfoot Trail moet en zal ook de rest van Europe veroverd worden! (Florian)
Gepost door: bjorn Gepost: 17-01-06 18:13:52
Review: Pitstop [ http://www.pitstopradio.be - Belgium] ...Ze vliegen er in met So Long Farewell, een nummer met één van de meest aanstekelijke riffs die ik de laatste tijd heb gehoord: de ideale opener... ...De meeste andere nummers zijn ingenieuze, poppy punkrocksongs... ... Het samenspel van de gitaren wordt opnieuw als troef uitgespeeld in bijna elk nummer. Het is hun handelsmerk en ik ben daar niet rouwig om. Timekeeper en All Alone steken er boven uit: snelle, melodieuze punkrock ten top. Welk bekend stemgeluid hoor ik plots opduiken in Subtitles? De stem van Jasper van Undeclinable! Het is misschien de laatste keer dat hij op een punkalbum zal te horen zijn, want hij wil met Undeclinable er de brui aan geven om nieuwe horizonten te verkennen..Ook Olli van Shandon leende zijn vocale talenten aan Deerfoot Trail... ...Björn en de zijnen zullen internationaal vast opgemerkt worden met deze plaat. De mastering van Bill Stevenson van Descendents en All zal hen zeker op weg helpen. En nu opnieuw het busje in en touren maar, want de groep brengt meer tijd door op de weg dan een zebrapad...!
Gepost door: ifor Gepost: 06-04-06 11:51:39
dagelijkse luisterkost geworden hier! Supersupersupergoede plaat, kon eerst niet voorstellen dat die gasten gewoon 50km hiervandaan wonen, als je van punkrock houdt hoort deze plaat in je collectie!

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact