Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Forum

Deze regels zijn opgesteld om deze site overzichtelijk en leuk te houden. Iedereen die een bericht plaatst op deze site gaat automatisch akkoord met deze regels en de gebruikersovereenkomst. Gebruik ze als richtlijnen, je kunt zelf wel een beetje beoordelen of je post wel of niet kan tink? De regels gelden niet alleen voor het forum, zij zijn van toepassing op alles waarmee berichten op de Site achtergelaten kunnen worden (berichten, forumposts, reacties op artikelen, persoonlijke pagina, etc). Bij overtreding van een van de regels kunnen je posts/topics worden verwijderd en je account kan (in sommige gevallen zonder waarschuwing vooraf) geblokkeerd worden. Het is dan ook verstandig om voor het posten van een bericht eerst eens even deze regels te gaan lezen.

 • PUNX.NL is geen datingsite.

 • NEEN!!!!!! We maken geen edit-knop op het forum, lees verdomme eerst even wat je hebt getypt voordat je het definitief post, weet je meteen ook of het niet iets achterlijks is tink.

 • Voordat je een nieuw forumtopic post, kijk eerst in welk forum dit thuishoort en post het vervolgens op het juiste forum.

 • Namen van ziektes, zoals bijvoorbeeld kanker, mogen alleen gebruikt worden op een serieze manier, dus NIET om een standpunt te versterken, te schelden of gewoon zonder reden.

 • Bedenk een duidelijke titel voor je topic, waar uit te herleiden is waar het over gaat of wat het uitgangspunt is van de discussie. (Dus niet zoiets als enkel Waarom? ofso). Tevens is het handig om in de eerste post van het topic ook je eigen mening te geven of daadwerkelijk iets nuttigs mee te delen, zo niet sluiten we het ook!

 • Discriminatie en Racisme op basis van huidskleur, levensovertuiging/geloof, seksuele geaardheid en/of fysieke afwijkingen worden niet getolereerd. Dit geld ook voor afbeeldingen van racistische organisaties en symbolen en voor links naar dergelijke websites.

 • Het forum is niet bedoeld voor slowchat, daarvoor is er een fantastisch berichtensysteem! Chattopics zullen worden gesloten.

 • Niet in het forum vermelden dat je gaat slapen, gaat eten of dergelijke berichten. Dit zijn persoonlijke berichten waarvoor een berichtensysteem is gemaakt. En bovendien is er niemand die het een zak kan schelen wat jij doet!

 • Als je je net aangemeld hebt hoef je daarover geen topic aan te maken, dat interesseerd niemand iets.

 • Inhoudsloze topics horen thuis op het crapforum!!! Zo niet worden ze sowieso verplaatst en mogelijk ook gesloten of zelfs verwijderd.

 • De "of iets wel / niet punk is" discussies zijn al 1000 keer gevoerd... voor de duidelijkheid:
  punk is uitgevonden door Enstein in 1934, alleen was die de formule kwijt dus niemand wist meer wat het was, toen later "The New Kids On The Block" werden opgericht kwam punk gelukkig weer terug, bekende eerste nederlandse punks zijn natuurlijk, Koos Alberts (hardcore), Koninging Juliana, Prins Bernard, Jim, Andre Hazes, Frans Bouwer (oldschool)

 • Als je het er niet mee eens bent dat een topic is gesloten, stuur dan een berichtje naar een van de moderators, maar ga er niet over zeuren op het forum.

 • Als je een fout op de site waar misbruik van gemaakt kan worden hebt gevonden, post dit dan niet op het forum maar meld het aan de webmeesters via email of een bericht.

 • Niet telkens dezelfde reactie achterelkaar plaatsen.

 • Niet zeuren over de poll, je kunt namelijk zelf niet iets beters bedenken.

 • Geen pornografische (of dergelijke) afbeeldingen en geen andere schokkende afbeeldingen, houd rekening met andere bezoekers.

 • Geen serieus verbaal geweld gebruiken.

 • Geen criminele praktijken.

 • Geen licentie- of copyright-schendingen. Bij schending van copyrigths zijn wij daarvoor niet verantwoordelijk en zullen wij indien nodig meewerking verlenen en/of informatie beschikbaar stellen aan gedupeerde derden.

 • Posts met betrekking tot illegale software of andere illegale praktijken zijn niet toegestaan

 • Geen EXCEPTIONEEL HOOFDLETTERGEBRUIK. Probeer zo goed mogelijk de taalregels na te streven. Ook "breezahtaal" is uiterst storend. Deze regel is bedoeld om exceptioneel en storend gebruik tegen te gaan, hoofdletters en breezahtaal zijn dus niet expliciet verboden, het kan en mag gebruikt om woorden kracht bij te zetten of de boodschap te verduidelijken.

 • "Als iemand om hulp vraagt, ga hem dan niet persoonlijk aanvallen. Zoek een leven in plaats van de godsganse dag achter de computer te zitten. Jullie hele leven speelt zich af achter de computer. Jullie zuipen achter de computer, blowen achter de computer, maken ruzie achter de computer, worden verliefd achter de computer, steken je leuter in de computer. En buiten komen? Ho maar! Sociaal leven? Ho maar! "Ja, mijn sociale leven bestaat uit met m'n grote bek onbekende mensen lastig vallen ACHTER DE COMPUTER" Zelf zijn jullie net zo kansloos als iedereen die jullie trachten af te zeiken, want zodra de computer thuis staat en je ineens live een gesprek met iemand moet beginnen, pissen jullie in je broek, staan jullie zenuwachtig met je voetjes voor je uit te schopen en tja, beginnen jullie maar over dat topic van gister avond op punx.nl. Allemaal roepen dat je zo fucking stoer en punk bent. En als je geen punk bent, vraag ik me af wat je in hemelsnaam doet op deze site! Dus ontken het focking niet of donder op (ik verwijs je met plezier door naar tmfchat)! En als er dan iemand die jou nooit wat kwaad heeft gedaan een situatie voorlegt, zoals een probleem in een kraakpand, beginnen ze weer met afzeiken en zichzelf stoer voelen (achter het beeldscherm). En zo gaat het in elk topic. Tegen iedereen en alles wat een buitenstaander lijkt. Tja, kansloos. Ik denk dat ik maar en scheiding neem, een krijtstreeppak ga kopen, ga sparen voor een villa en een BMW en gewoon een jup word. Dan hoor ik in iedergeval bij een bevolkingsgroep die z'n zaakjes wel op orde heeft en waar verdomme nog een beetje toekomst in zit. Want deze kansloze verzameling ontkennende huppelkutjes en verijdelde nerds zijn niet de mensen waar überhaupt iemand zich aan kan spiegelen."  Verder geldt de Nederlandse wet, waar van toepassing, ook op Punx.nl. Bij het niet respecteren van bovenstaande regels kunnen maatregelen volgen. Deze regels kunnen aangepast worden zonder dat daarvan melding word gemaakt, lees ze dus regelmatig door als je weer eens nix te doen hebt ofso.

 • © copyright 2002 - 2023 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact