Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Kabaal Festival, met oa Ollie Q + The Deep Six, Mala Vita, Vixy, VanKatoen en meer..
zaterdag, 03-09-2005 12:00 - 24:00
openlucht festival schiedam, schiedam
gratis
http://schiedam.sp.nl/kabaal/
Informatie Bands (2) Wie gingen er (20) Recensies (7)
UPDATE: ollie Q is heelaas afgelast, ze konden niet ofzo.

vervanger is hiphopfunkband Jellybread, winnaar van de grote prijs van schiedam... helaas helaas












Op zaterdag 3 september 2005 organiseert ROOD Schiedam, in samenwerking met de SP Schiedam en ROOD jongeren in de SP, voor de tweede keer festival Kabaal. Wie de vorige keer geweest is, weet precies waar Kabaal voor staat: een mix van hiphop, funk, punk, rock en urban en dat alles onder het genot van een heerlijk hapje en drankje in zomerse sferen!
Kom ook dit jaar weer naar de Plantage om te genieten van de beste talenten. Net als vorig jaar beginnen we om 12.00 en gaan we door tot middernacht.

Maar... dit jaar is festival Kabaal meer dan alleen muziek! Je komt ogen en oren te kort bij de straatartiesten en kunstenaars die verspreid over het hele park live hun kunsten vertonen. Het programma is daarnaast uitgebreid met cabaret en poëzie op een apart podium, voor als je de beats even beu bent. Of laat jezelf horen tijdens een stevig debat: ga in discussie met elkaar en met politici die wij speciaal voor Kabaal uitnodigen in ons prachtige park. Laat weten waar jij van baalt in Schiedam of wat je juist geweldig vindt!


het leg in t centrum van schiedam, in een soort openlucht muziektent, ongeveer kwartiertje lopen vanaf het station en goed bereikbaar met de bus!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact