Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
The Maple Room + Soundsurfer
zaterdag, 01-10-2005 22.00u
De Radstake, Heelweg
5,-
http://www.radstake.nl
Informatie Bands (2) Wie gingen er (4) Recensies (3)
Het Koetshuis presenteert: Soundsurfer en The Maple Room!

Aanstaande zaterdag zullen in het Koetshuis, onderdeel van De Radstake, de bands Soundsurfer en The Maple Room spelen. The Maple Room is een metalband uit België, die net een Engelse tour achter de rug heeft, Soundsurfer is een Nederlandse band die haar sporen al ruimschoots verdient heeft in het clubcircuit. Opgeteld staan beide bands garant voor een goede avond rock.

The Maple Room heeft, zoals gezegd, net een Engelse tour achter de rug en begint in oktober een Duitse tour, maar voordat deze plaats zal vinden zal The Maple Room de Radstake bezoeken. Eerder dit jaar brachten ze de zeer goed ontvangen cd Uncover Everyone uit. Op het podium weten ze een eigen wereld te creëren en het publiek daarin mee te voeren. Een band die klaar is om de grote podia van Europa te veroveren, maar voordat ze dat doen het Koetshuis bezoekt.
Soundsurfer stond al eerder op vele grote podia in Nederland. Soundsurfer is: meerstemmige zang (elk bandlid zingt) ondersteund door gitaren, Fender Rhodes, bas, drums en soms een trombone. Overwegend keiharde rock ’n roll. Maar het kan ook heel klein en ingetogen zijn, om je dan vervolgens toch weer een schop onder je kont te geven met die keiharde rock. De shows zijn meeslepend en emotioneel. De band stond al eerder al op Noorderslag, en speelt zaterdag in het Koetshuis. Soundsurfer heeft laten weten na dit optreden te zullen stoppen dus dit is je laatste kans!!! Komt dat allen zien!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact