Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Backfire, Age of Panic & Rancor
zaterdag, 19-11-2005
Atak, Enschede
Bands (2) Wie gingen er (14) Recensies (8)

Recensies door leden

Gepost door: straightforward Gepost: 20-11-05 12:18:49
Eerst zelf opgetreden op PPP, wat goed ging.. daarna met 7 man in de auto naar enschede en wat zeker de moeite waard was, Age of Panic, die gasten uit t westen kunnen er wat van, zeer goeie band, en dan backfire... geen twijfel mogelijk wat een show, wil ze gauw weer zien, top avond!!!
Gepost door: karine Gepost: 20-11-05 12:52:05
Ik vond het een prachtige avond bijde bands speelden goed! Jammer dat het voorprogamma afgelast was ofzo.. Maargoed dat hebben de andere bands goed gemaakt!
Gepost door: blaat87 Gepost: 20-11-05 12:57:15
Ik was nog nooit in atak geweest en het was een erg leuke tent.
Rancor was afgelast maar de andere 2 bands waren erg mooi...
Gepost door: redhead Gepost: 20-11-05 16:14:52
heel erg tof!!!
Gepost door: murphybitch Gepost: 20-11-05 16:28:46
vette bands en een vette avond jammer dat rancor er niet was maar het was goed genoeg :) en het bier was chill

Gepost door: vickyleandros Gepost: 20-11-05 19:41:33
Met zeven man in één auto klinkt als gekkenwerk. En dat was het ook. Vantevoren nog bedreigd met een knal aan m’n bek omdat ik de beste plek in de auto nam.Verder werd er nog iemand in zijn eigen urine gedrukt. Donders gezellige heenreis dus. In Enschede nog even lekker op de busparkeerplaats rondgereden en richting Atak gegaan met wat Letten die mij een rol Mentos gaven.

Vreemd genoeg was de entree bij de Atak nog steeds 7,50 ondanks het afzeggen van Rancor.
Age of Panic speelde al toen we binnenkwamen. Het was hard en de zanger praatte erg veel en lang tussendoor. Ik vond het vrij aardig. Wel jammer dat het geluid zo bar slecht was.

Tussen AOP en Backfire even naar een automatiek gegaan en een paar bakken met tijgernootjes gescoord bij wat promotiemedewerks van Duyvis.

Toen was Backfire aan het spelen en dat was heel erg gaaf. Hun drummer werd niet geremd door enige schaamte en zat rustig te drummen in z’n boxershort. Verder was hun gitarist vrij beschonken, en dat is ook niet vreemd als je zag hoe leeg zijn fles drank was. Anyway, ze speelden snoeihard. Lomp beuken zonder gezeur. Mooi dat de domme tukkers even verteld werd dat ze verloren hadden van Ajax. Vond het wel vrij jammer dat er zo weinig nummers van bijvoorbeeld Still Dedicated werden gespeeld. De publieksreactie was vrij massaal met veel locals die het erg mooi vonden.

De terugreis was zo mogelijk nog harder dan de heenreis. Met 7 man in de auto moest onze bob langs een alcoholcontrole. We dachten in de penarie te zitten, maar gelukkig was de agent coulant. We mochten gelukkig doorrijden en dat deden we onder klanken van beruchte hits als Simone Vibratorverslaafd en Sex In De Bejaardenflat. Ja, over de muzieksmaak van Jeroen valt niet te twisten. Het eindigde nog beter door een cdtje van Manu Chao. Ralle sing a longs werden dat.

Gepost door: shalkon Gepost: 21-11-05 09:18:52
Goede Bands Goede Opkomst Goede Show
Gepost door: jelleramone Gepost: 21-11-05 10:58:41
was dik chille party in atak onie, beetje schaatsen daar men was mie glad gek, ajow he



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact