Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Spawn
zaterdag, 29-10-2005 22.00u
De Radstake, Heelweg
5,-
http://www.radstake.nl
Informatie Bands (1) Wie gingen er (14) Recensies (7)
Aanstaande zaterdag is het helaas zo ver, Spawn zal als laatste band in het Koetshuis spelen. Na een zeer succesvol half jaar is het Koetshuis niet langer de rockzaal van de Radstake. Maar niet getreurd, vanaf volgende week is er een nieuwe zaal, de Rockstake. Groter, donkerder en helemaal gemaakt voor rockbands. De zaal zal volgende week geopend worden door Action in DC, een band die de echte rockliefhebber gezien moet hebben.

Maar eerst is er deze week nog Spawn, een jonge skaband uit Aalten. Ska uit Aalten? Ja, normaal is de Achterhoek toch het land van rock en roll, maar Spawn maakt ska. En niet zonder succes! De band speelde al eerder in de Radstake, maar na een tour langs vrijwel alle Achterhoekse podia, wilden we ze zeker nog een keer terughalen. Ook al omdat er nu een cd ligt, Spawntaneous, met zeven te gekke tracks en een videoclip.

De ska van Spawn, met een trompet en een saxofoon, werkt zo aanstekelijk dat overal waar de band komt er een spontaan feest los barst, dus zonder twijfel zal dat ook aanstaande zaterdag in het Koetshuis het geval zijn. Het dak kan er nog één keer af, dus kom allemaal!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact