concertagenda
DECONSTRUCTION TOUR 2005
woensdag, 04-05-2005 20.00
Melkweg, Amsterdam
18,00 + memb
http://www.melkweg.nl

Informatie Bands (5) Wie gingen er (72) Recensies (22)

Recensies door leden

Gepost door: neophyte Gepost: 05-05-05 00:30:45
Ik heb genoten van alles, aleen wat zijn sommige mensen bananen zeg.
8+
Gepost door: wicked Gepost: 05-05-05 00:46:21
nou nee niet echt...
Gepost door: g3rtjuh Gepost: 05-05-05 02:19:26
Eigenlijk was er geen plan op dit jaar naar Decon te gaan, maar toen een kennis van mij een paar dagen terug vrij kaarten won (HAHAHAHAHAHAHA) veranderde dat. Uiteindelijk kon die ander niet en nam ik mijn vriendin mee, en kon zonder identificatie de vrijkaarten ophalen. Lekkere controle melkweg!

Welke bands er precies optraden durf ik niet te zeggen, ik doe het daarom in volg orde.:

Band nummer 1:
Leuke band, niet super. De drummer moest duidelijk nog hard werken, want zelfs ik kon zijn werk na 1 jaar al.

Band 2:
tja, het was etenstijd, dus heb ik niet veel van meegekregen, wat ik zag was wel grappig.

Band 3:
Ik dacht dat dit een band was, met een drummer met een bril. Ik let op drummers, ben er zelf ook een, sorry. Was technisch gezien een leuk bandje, kwam soms net iets teveel als herrie over.

Hierna was er ergens 2 minuten stilte waar men zich netjes aan hield.

Band 4:
Die met die kleine springerige zanger met dreads. Leuk bandje om te zien. Jammer dat er zoveel geschreeuw zat in de bands deze Decon...

Band 5:
weet ik niets meer van... Was dus niet zo bijzonder denk ik dan maar

Band 6 (Boysetfire)
Niet mijn stijl, wel leuk opzich, maar dat ik wegliep was genoeg :)

Band 7: Mad Caddies
Vette band, en min of meer de reden dat ik eigenlijk toch ging. Jammer dat Lagwagon en NUFAN niet kwamen in plaats van dat schreeuw zootje.

N.B. Over de line-up kan ik weinig zeggen, behalve dat het me niet boeit of ik het goed heb... Hadden ze maar duidelijk moeten zeggen wie ze waren.

Verder was het heel leuk in de melkweg, lekker makkelijk met eten en normale prijs op drinken. Volgende keer alleen wat betere bands!
Gepost door: reynouts Gepost: 05-05-05 02:47:41
From Autumn to Ashes was goed..
Strike Anywhere gaf wel even de show van de avond weg (jammer van het publiek)
BoySetsFire rockte ook wel hard, vette oude nummers kwamen er even voorbij.
De rest vond ik niet zo heel erg boeiend, wel leuk :) Smoke or fire was een leuke verrassing
Gepost door: pezking Gepost: 05-05-05 02:55:59
Strike Anywhere en Boy Sets Fire kwam ik voor, mss beiden niet zo goed als op Groez maar iig duidelijk de 2 coolste bands vandaag. Smoke or fire en from autumn to ashes vondk ook vet en zonde dat only crime vandaag opener was want dat had een stuk minder saai kunnen zijn.
Gepost door: crap Gepost: 05-05-05 08:39:03
only crime vond ik maar niets.

Smoke or fire was wel weer beter dan only crime maar wel een beetje hetzelfde!!

capdown, leuk bandje is wel voor herhaling vatbaar

From autumn to ashes, Geweldige band. Ik had er hoge verwachtingen van, maar het komt zelf boven men verwachtingen uit! wat zijn hun toch goed!! De beste band van de avond!

Strike anywhere, tjha gweoon erg goed, vorig jaar ook al gezien. Maar blijft wel een leuke band

Boy sets Fire, Veel leuker ddan ik gedacht had!! erg goede band. Goed gespeeld, maar hebben hebben we een paar foutjes gemaakt. Dat betekent wel dat ze mensenlijk zijn. Ook leuk dat de zanger van FATA mee ging zingen (ook is dat omdat hun gitarist/back vocals thuis aan het revalideren is)

Mad caddies, had ik me weer erg op verheugd! dat was weer de tweede keer dat ik ze zag, maar de eerste keer was toch het leukst. Maar het was weer lekker een feestje!!

Maar het was gewoonlijk weer een leuke avond in de melkweg!
Gepost door: mrclean Gepost: 05-05-05 09:52:42
Only Crime : Saaie kutband

Smoke or Fire : Vielen me niets tegen, stukken beter dan op Groezrock.

Capdown : Net als op Groezrock weer erg vet, vooral Cousin Cleotis.

FATA : Niet echt mijn ding, maar echt slecht was het nou ook weer niet.

Strike Anywhere : Damn, wat is dat een vette band zeg. Op GRoezrock waren ze al helemaal geweldig, en nu waren ze haast nog beter. Alleen jammer dat ze nu niet met Amplify/Blaze begonnen.

BoySetsFire : Had er niet echt veel van verwacht, maar viel zeker niet tegen.

Mad Caddies : Op Groezrock vond ik ze een beetje tegenvallen, maar gisteren bewezen ze toch wel weer even dat ze gewoon een geweldige live band waren.
Gepost door: thestringbeens Gepost: 05-05-05 11:58:02
Only Crime: Vond ik best wel leuk enzo maar nou niet echt heel erg bijzonder, en de zanger deed na afloop nogal arrogant dus toen had ik helemaal zoiets van laat ook maar!!!

Smoke or fire: Zeker vet dat die er op het laatste nog bijkwamen. Die vond ik echt heel erg goed. Ook maar meteen een shirt en cd van gekocht.

Capdown: Dit was toch wel een van de betere bands die avond

FATA: Niet echt wat van gezien want ik had van tevoren al wat van gehoord en daar vond ik niks aan dus ging toen maar eten.

Strike Anywhere: Kende ik eigenlijk maar een paar nummers van maar was zeker heel erg gaaf.

Boy Sets fire: Vond er geen flikker aan

Mad Caddies: Hiervoor wou ik er dus heen. Nou ze speelde zeker goed. Ik ga er zeker weer heen als ze weer een keertje in nederland komen

Gepost door: ifor Gepost: 05-05-05 12:41:57
bah....only crime gemist...en iedereen die hier op scheld heeft gewoon geen verstand van punk(rock) en dat meen ik! (kom op, descendents + good riddance) Smoke Or Fire en Capdown ook gemist. Strike Anywhere was wel leuk maar te kort en die politieke statements tegen Bush heb ik te vaak gehoord. Emo moet echt een eigen tour krijgen en wegblijven van dit soort gebeurens. Wat een enorme hel zeg....ik ben gewoon PSV gaan kijken in de pub tijdens JongenSteektVuurtje. De Caddies waren, net als op groez, geweldig!

Volgende week Rise!
Gepost door: tom Gepost: 05-05-05 12:58:26
Only Crime:
Best okee, maar het haalt het niet bij bands als Good Riddance en Descendents. Beetje vreemd dat ze moesten openen, zijn toch helden!

Smoke Or Fire:
Viel me mee. Ik kende een nummertje en dat deed me niets. Vergelijkingen met Avail en Hot Water Music werden gemaakt dus dan verwacht ik veel. Het was toch best wel aardig.

Capdown:
Ska is voor sukkels en ik had honger. MAOZ is beter dan Capdown he?

From Autumn To Ashes:
Metal Schmetal. Was wel strak, maar voor mij hoeft dit niet op Deconstruction. Zet dit lekker met wijverige emo neer of met echte metalcore bands als Unearth.

Strike Anywhere:
Godenband! Veruit beste band van de dag, alhoewel ik het idee heb dat ze betere shows hebben gedaan waar ik helaas niet bij was. Wat houd ik van Strike Anywhere!!

Boy Sets Fire:
Groezrock was slecht hoorde ik, dit was toch best okee. De vorige 2 keer dat ik ze zag was wel beter, maar ook deze keer was het best aardig. Jammer dat een stelletje randdebielen heel tijd met bekers lag te gooien. Klap op je muil hoor je dan te krijgen. Wuften!

Mad Caddies:
Ska is nog steeds voor sukkels. Wel fijn dat dit als laatste was, kon ik dus mooi na anderhalf nummer weg.

Algemeen oordeel: Paar coole bands, redelijk wat bekenden gezien, was gezellig, maar: ook kutbands, gare gasten en teveel kleffe stelletjes. Bekkies zetten doe je maar in de bios of op een emo show.
Gepost door: rhoelophh Gepost: 05-05-05 13:50:21

Leuke avond met als topper, Boysetsfire.
Gepost door: greenskies Gepost: 05-05-05 18:02:39
Nice, meer niet.
Gepost door: greenskies Gepost: 05-05-05 18:12:06
Oh en From Autumn To Ashes was verreweg de meest schandalige vertoning van de hele avond. Ik stel een acute opheffing van de bandformatie voor, opgevolgd door een collectieve geslaagde zelfmoordpoging, startend met dat zwijn van een zanger.

& al die openbaarlijk parende stelletjes moeten ook allen sterven.
Gepost door: fierljeppertjuh Gepost: 06-05-05 08:17:10
band van de avond: BoySetsFire

tegenvallendste band van de avond: Only Crime

verders: de 2e keer deconstruction in 1 week :D
Gepost door: punkassskullydenise Gepost: 06-05-05 09:41:09
was ckerwete vet! Mad caddies speelde eg de vetste nummers die ze hebbe eg rete gaaf...oh en strike anywhere had hele goeie teksten..enn capdown was wel weel lkkr en de rest was niet eg super boeiend
Gepost door: punkguy Gepost: 06-05-05 10:03:42
ja was wel leuk dat mad caddies en capdown er waren. jammer dat er zoveel emo kutjes waren. en dat er veel van die kut hardcore muziek was. ik vond t vorig jaar wel een stuk beter..
Gepost door: soeskee Gepost: 06-05-05 11:17:09
Erg vet, Strike anywhere was voor mij de topper deze avond en FATA vond ik maar niets, bij de rest heb ik me best vermaakt
Gepost door: aranea Gepost: 06-05-05 11:19:24
Was wel leuk, muziek niet helemaal mijn smaak maar vind de melkweg met dit soort evenementen altijd wel gezellig. En de muziek was verder wel goed. Vond capdown het leukst (na de mad caddies dan..) en boysetsfire een beetje tegenvallen. Ik had ze al eerder gezien en toen vond ik ze een stuk leuker. Publiek was hier en daar een beetje jammer, erg ego maar ja je kan niet alles hebben.
Maar goed zeker geen slechte avond. :)
Gepost door: chrizzle Gepost: 06-05-05 11:22:16
Was leuk!!!!
Gepost door: chan Gepost: 06-05-05 14:32:53
was weer een leuke avond!!
Gepost door: noodledude Gepost: 07-05-05 10:21:51
Ik kwam voor Strike Anywhere en Boy Sets Fire maar de rest was ook wel zeer plezant. Alleen FATA was heel erg eentonig. maar was zeker een vette avond!
Gepost door: aquabat Gepost: 07-05-05 19:16:48
leuk om only crime en capdown nog een keer te zien!:)© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew