concertagenda
A Tribute to the Ramones feat. Marky Ramone & Tarkany + Mistake + DJ Bootsman
woensdag, 19-01-2005 21.00
Doornroosje, Nijmegen
12.50 (ja das duur)
http://www.doornroosje.nl

Informatie Bands (2) Wie gingen er (19) Recensies (7)

Recensies door leden

Gepost door: doorrtje Gepost: 20-01-05 07:20:55
het begon echt heel erg leuk met sheena was a punkrocker maar het duurde dan ook echt maar 10 minuten voordat de boel saai, langdradig en slaapverwekkend werd. weer even wakker geworden door rock&roll highschool maar we vonden het rond een uur of half 12 toch echt tijd om te gaan.. heel jammer, ben blij dat ik gratis naar binnen kon en dus niet betaald heb.

Tarkany overigens een hele goede band alleen af en toe een paar suffe nummers en mistake speelde ook goed
Gepost door: 77punk Gepost: 20-01-05 08:07:59
Mistake speelde zo strak als een mes en het geluid was super vet, Marky Ramone was een stuk minder dan gisteren, het blijft toch gewoon een rusische band die Ramones covers speelt en Marky mee drumt, een keer is leuk, de tweede keer al een stuk minder, geluid was ook slecht (en dat lag gewoon aan de band).
In iedergeval twee toffe dagen gehad met Marky, over toffe dingen gepraat enzo. Zoals die zelf al zei, na deze tour doet hij geen Ramones meer, het boek gaat dicht.

De dj.............Sex Pistols en Sid Vicious kwamen langs, goed toch, ja toch, echt wel
Gepost door: ltgdaan Gepost: 20-01-05 09:55:39
het bier was lekkur dus ik was dronke. er lag buite iemand te kotse..
Gepost door: bib Gepost: 20-01-05 11:21:20
tarkany> erg goed geluid, viel me erg mee
mistake> heb ze wel eens slechter gezien.
marky>enige keren dat ik ramones nummers live heb gehoord werd het verneukt door meneer Only zijn zang. dus was fijn om weer eens te horen, plus puntje dat marky nu ook weer snellere nummers met dichte hihat speelde!
Gepost door: tonzo Gepost: 20-01-05 11:47:33
Het was echt een hele vette show. een 10 is het niet omdat het dan niet beter kan. maar het was echt geweldig! alle bekende nummers gespeeld, ik miste alleen today your love tomorrow the world. maar het was echt gaaf! alleen mistake is niet echt mijn smaak..
Gepost door: barbiebips Gepost: 20-01-05 12:27:37
Leuke avond, lekker veel oude bekenden en weer gezellig met alles meegeblèrd. Maar na 2x ken ik de show wel.

Mistake: Goede en strakke set. Heel veel goede reacties over hun gekregen van mensen die me dat speciaal kwamen vertellen (echt opvallend). Dus jongens: bij deze!

DJ Bootsman was ook top! :-)

Hoogtepunt: een tijd lang met Marky alleen in de kleedkamer gezeten en ontzettend relaxed geouwehoerd over muziek maken/beleven, Johnny Thunders, Jerry Nolan, Richard Hell en de overleden Ramones.
The magic click.
Gepost door: lolly Gepost: 20-01-05 14:16:10
Mistake supper strak echt lekker, en die hadden gelukkig het geluid mee ja maar markey rammone begon me echt te vervelen na een paar nummertjes ben halverwegen ook maar in arnhem verder gaan feesten ben ik blij dat ik geen 12 euro hoefde te dokken© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew