Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
SUICIDE MACHINES
zondag, 21-11-2004 18.30
Goudvishal, Arnhem
7,00 euro
http://www.mad-tourbooking.de/start.html
Informatie Bands (4) Wie gingen er (31) Recensies (16)

Recensies door leden

Gepost door: ratherbedownthepub Gepost: 22-11-04 00:08:09
Eerste band, mwha, iedereen was nog lauw en het was niet mijn ding, opzich speelden ze niet slecht.

Tweede band, Superhero, jezus wat een hippies. Echt een stel mietjes, laat ze alsjeblieft voor meisjes met regenboog sokken gaan spelen ofzo.

3e band, Pistol Grip! Ik kende ze niet, maar ze waren erg vet! Kwalitatief goed en lekkere meezwepende punk! Erg goed vermaakt en hier begon het publiek ook los te komen.

4e band Suicide Machines
Damn! Vette shit! Lekker ruig met wat rustige stukjes om weer op adem te komen, erg goed en veel energie, publiek deed ook lekker mee :)

Al met al het geld wel waard. Al waren de groupies van super hero een beetje vervelend, vet lomp staan mochen, mensen op hoofden raken en dan verbaasd met de staart tussen de benen wegkruipen als je vervolgens ruzie krijgt.
Gepost door: vettegert Gepost: 22-11-04 02:06:49
Gezellige avond. !e band speelde goed maar toch niet helemaal mijn ding. 2e band ofwel super hero was gewoon om te huilen, iedereen vond het kut behalve 10 lelijke groupies. Stelletje fashion nichten en dan ook nog lekker populair doen met cirkel pits, stage diven, girl pit, en lekker op de grond gaan zitten stelletje randebiellen. 3e band gewoon leuk niet super en suicide machines speelde egt te vet. Nog een klein opstootje aangezien zon debiel mij in me gezicht schopte maja was redelijk snel over aangezien die apen toch meteen wegsmeagollde. Maja al met al een leuke zondag avond.
Sterkte voor lisa en erik die morge vast wel een kater hebben:P
Gepost door: myrte Gepost: 22-11-04 05:44:40
zeer fijne zondagavondbesteding dit

Smooth Lee >> Niet mijn ding, maar zeker geen onaardig bandje!!
Superhero >> In het begin vond ik het nog wel oke, maar toen kwamen de mosh-mannetjes en de muziek was ook niet echt mijn ding. Actiecomité wijvenpit had hier niet misstaan, maar het dieptepunt werd pas echt bereikt toen ze in een kringetje op de grond gingen zitten.... stelletje hippies (ik miste alleen het kampvuurtje nog....).
Pistol Grip >> Kende de band alleen van naam, maar ze hebben me zeer positief verrast; goeie zet om die er last minute nog bij te plempen in de line-up!
Suicide Machines >> Hard, cool en gezellig!! Ging er heen met het idee ‘jeugdsentiment’ en ondanks dat ik geen nummer heb gehoord wat ik kende, was het erg tof!

Verder een nog wat mede-Amersfoorters gespot (naja, zij spotten mij eigenlijk).... het zou toch niet waar zijn dat Amersfoort binnenkort ook hele delegaties gaat sturen naar showtjes?!
Gepost door: tja Gepost: 22-11-04 07:23:23
tering wordt dronken wakker
en heb het gevoel dat ik gister behoorlijk wat mensen heb lopen irriteren.. sorry daarvoor (:
de eerste band ja daar zaten wát leuke nummertjes tussen
toch blijft ska niet mijn favoriet
superhero hahahahahaha wat een zooitje de band erna speelde lekkerrr
de rest ken ik me niet herinneren
Gepost door: morrie Gepost: 22-11-04 08:41:51
ja was zeker coole avond !
Gepost door: 77punk Gepost: 22-11-04 08:45:27
eerst zelf de hele zondag middag geoefend daarna naar Arnhem gegaan voor bands die ik persoonlijk niet kende, eerste 2 band waren al geweest, de laatste 2 bands, Pistol Grip + SUICIDE MACHINES waren okay, heb me in iedergaval goed vermaakt, ook was het gezellig druk en er hing een goeie sfeer
Gepost door: markerman Gepost: 22-11-04 10:00:43
ja was wederom cool concert, rest van de bands niet gezien, stukje pistol grip, maar dat was niet echt wat! suicidemachines net als de vorige keer weer erg leuk, beetje jammer van het abrupte einde....... twee stijlen die elkaar tegen kwamen (mosh en skinhead) kan blijkbaar niet, triest
Gepost door: arjan Gepost: 22-11-04 10:51:56
Pistol Grip, vette show! Suicide Machines, vette show! Alleen kutsfeer, hetgeen ook leidde tot een "vechtpartij", waarop de Suicide Machines voortijdig hun set afbraken.
Gepost door: jonazdeponaz Gepost: 22-11-04 14:21:12
even kijken, waar begonnen we ook alweer mee? ooja!

Smooth Lee: deed me denken aan bandjes als Mad Caddies, Reel Big Fish enzo. net iets té vrolijk.. maar och, leuke opwarmer.
Superhero: HAHAHAHA!!! meer heb ik er niet over te zeggen..
Pistol Grip: hard! vette band, goeie zanger. beukte lekker weg.
Suicide Machines: WILD! tegen de tijd dat iedereen al te diep in het glaasje had gekeken kwam deze band nog ff de boel op fucken. en ja hoor.. toen was het hek van de dam: harde pit.

voor de rest heb ik veel dronkenschap daar gezien, zeker voor een zondagavond... maar ach, best leuk hoor.
Gepost door: erik77 Gepost: 22-11-04 14:28:34
na vanaf sochtends 10 uur te hebben gepilsd in rockanje rond 6 uur met andro en jet ricthing de bewoonde wereld gegaan. In slaap gevallen in de trein maar wel goed uitgestapt. Eenmaal aangekomen blijkt dat ik 7 euro moet betalen voor 2 nummers van pistol grip en suicide machines maar daar doe je nu niet meer veel aan. Verder veels te kankerlam om nog normaal te doen dus maar als een volleerde achterhoek bootboy in de pit gestaan. Helaas was ik niet bij de ruzie anders had ik natuurlijk iedereen een beatdown gegeven. Eenmaal in duiven aangekomen was mn band lek gestoken door kankergabbers maar dat snapte ik eigenlijk vanochten pas. Ik zit nu onder blauwe plekken en schrammen en ben zo brak als een beer dus een leuk weekend was het wel, alleen erg duur.
Gepost door: jdude Gepost: 22-11-04 15:38:49
1e twee bands gemist... maar als ik de andere recensies zo lees vooral aan de tweede weinig gemist....
derde band kwamen we ongeveer halverwege binnenstrompelen, was op zich wel aardig maar uiteindelijk kwamen we toch voor de suicide machines. blijft een alleraardigst bandje op t podium. t verbaasde me dat ze zelfs 1 nr speelden van hun "softe" album.
na afloop bleek dat de rest van de gang op 2 minuten na hun trein hadden gemist dus nog even blijven hangen, helaasch werden we al vrij raps de goudvishal uitgedweild.
ohja, volgende keer graag wat minder regen, is niet leuk als je nog met de auto naar huus moet en je ziet zowat niks op de snelweg
(maar dat terzijde)
Gepost door: shirrow Gepost: 22-11-04 16:02:04
de eerst band had ik helaas gemist mar ach, ik kwam ergens halverwege superhero binnen. Ik vond suerhero opzich wel goed alleen jammer dat er altijd een cirkelpit is, en dat op de grond zitten vind ik niks voor ze.
Pistol Grip vond te gek! en vodn et jammer dta ze maar ff speelde ik stond toen ook ff in de pit alleen kreeg een stoot tegen me hoofd maar daar kreeg ik pas om 11 uur last van ofzo.
De Suicide Machines waren helaam te gek, beetje jammer van die ruzie en dat ze daarom te vroeg stopte. aan het eind waren me beneb best wel dood maar dat maakte niks uit want et was een leuke avond
Gepost door: mojtabaard Gepost: 22-11-04 16:47:14
Heb eigenlijk alleen de suicide machines gezien en zij waren (weer ) erg goed bezig!!
Het publiek was wel een beste afknapper tenzij je van veeltedronken pubermeisjes of vechtende kaalkoppen houdt.
Gepost door: egel Gepost: 22-11-04 16:58:29
Lekkere zondag avond. Tering end heen en weer met de trein, (vrouwen.. zucht) Maja eindelijk in Arnhem aangekomen was super hero bezig. Heb me erg vermaakt met het kijken naar al die gastje zonder shirt die hun capoërraoefeningen voor die dag op de dansvloer aan het doen waren. Maar toen de hele horde in een kringetje ging zitten begin ik me af te vragen of ik wel in de goede zaal stond. Daarna Pistol Grip. Was zeker goed te doen, maar eigelijk nog een beetje in die war van de vorige band. Toen Suicide Machine. Dit maakte me avond goed. Lekker hard en gezellige sfeer door de hele zaal en op het podium. Beetje raar dat alle hippies van twee bands daarvoor plots niet meer zo stoer in het publiek durfde te springen en rond te rennen. En raar dat ik allemaal negative shit over skins hoor. Niks geen last van gehad.. ze zorgde juist nog een beetje voor de sfeer... Zeker doorgan met shows in Arnhem zover het lukt. Is een geweldige stad een goede zaaltjes.
Gepost door: cassidy Gepost: 22-11-04 17:11:53
wat een stel kutmongolen die gingen vechten!!! door die stomme skinheads en die stomme superhero fans BAHBAHBAHBAH!!!!! maar pistol grip vond ik leuk en de suicide machines speelden echt super enthousiast, dus dat was vet. helaas stopte SM 3 kwartier eerder doordat die mongolen gingen vechten..
Gepost door: trojanskinhead Gepost: 24-11-04 14:34:16
was wel weer een gezellige avond... maar vind wel dat Super Hero echt niet tussen de rest hoort...



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact