Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Street dogs + bishops green + remind them
dinsdag, 12-08-2014 19.30
Dynamo, Eindhoven
15,-
http://www.dynamo-eindhoven.nl/agenda/evenement/streetdogs-bishops-green-remind-them/
Informatie Bands (1) Wie gingen er (8) Recensies (2)
STREET DOGS

Met ex-leden van The Dropkick Murphys en The Bruisers in de gelederen golden THE STREET DOGS gelijk als een van de grootste beloften in de wereldwijde streetpunkscene. Deze belofte is vanaf dag een gelijk ingelost, en de band lijkt alleen maar beter te worden.

Sinds de oprichting in 2002 is dit vijftal uit Boston vrijwel non-stop aan het touren geweest en speelde ze wereldwijd elke kroeg, concertzaal of festivalweide volledig plat. Ook werd er getoerd met grootheden als Flogging Molly, Social Distortion en Bad Religion. In de tijd die de band vrij heeft hebben ze het ook voorelkaar gekregen om vijf inmiddels klassieke langspelers bij elkaar te schrijven!

Wie The Street Dogs ooit live heeft gezien weet wat ie kan verwachten. Een avond vol sing-alongs, geklap, gelal, cirkelpits, stagedives en een immense energie die vanaf het podium richting publiek geslingerd wordt .Kortom een punkrock show om u tegen te zeggen.

http://www.youtube.com/watch?v=If7rn_oFvvQ

BISHOPS GREEN

“HOLY SHIT!!” Was de reactie van vrijwel elke streetpunk/oi liefhebber die BISHOPS GREEN voor het eerst hoorde. De debuut EP van de band blies werkelijk iedereen omver en de band had meteen internationaal naam gemaakt. Begin 2014 volgde de eerste full-lenght PRESSURE en een Europese tour. Overal waar deze Canadese het podium betraden was het vanaf het eerste akkoord een groot feest en een meezingfestijn waarvan zelf Frans Bauer jaloers zou worden.

Nog niet overtuigd? Kijk dan maar eens naar onderstaande video.
http://www.youtube.com/watch?v=apSMWWP5QRM


REMIND THEM

Vanavond zal REMIND THEM haar podiumdebuut maken. Deze vijfkoppige Brabantse streetpunk formatie met leden van oa, Tarantino, Backbreaker en Gingerpig zal het publiek trakteren op een goede pot oldschool Oi! (met hier en daar een stevige touch). En ze zullen een gooi doen naar de titel van meest harige Oi! Band die ooit op een Nederlands podium heeft gestaan.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact