Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
educational chaos,5 year later
vrijdag, 23-01-2004 20.30 tot 23.30
JC De Punt, Ommen
1 euro dus
http://www.jongerencentrumpunt.nl
Bands (2) Wie gingen er (8) Recensies (5)

Recensies door leden

Gepost door: tpunkhok Gepost: 24-01-04 00:00:00
Was wel vet cool!
mom leek me geen kont aan maar was best relaxed! 5 years later was ook wel leuk en EC natuurlijk ook alleen een btje bagger geluid maar dat ligt aan de punt! GRRRR
Gepost door: arjan Gepost: 24-01-04 00:00:00
Als eerste speelde My Own Mess, het eerste optreden van een bandje uit Ommen/Dedemsvaart. Ze speelden covers, van Misfits tot Metallica tot Pennywise. Het was niet goed, maar ach, elke band moet toch ergens beginnen. Ze speelden wel een uur, zodat het op het einde behoorlijk irritant werd. Daarna kwam Five Years Later, waar ik eerlijk gezegd, afgaande op een mp3tje, toch iets meer van had verwacht. Maar dat kwam mede door het slechte geluid (wat er overigens altijd is in de Punt). Als laatste speelde Educational Chaos wat waarschijnlijk heel leuk zou zijn geweest, alleen de microfoons deden het niet (meer). Dus het werd grotendeels een instrumentaal concert. Je zag de monden wel bewegen, maar je hoorde niks. Al met al was het wel weer gezellig en de 1 euro die het koste dik waard.
Gepost door: nienemans Gepost: 24-01-04 00:00:00
Tsja, De Punt, ik had me al wel voorbereid op het kutgeluid dat ze daar altijd hebben. Maar goed. Eerst my own mess. Locaal bandje, jonge jochies, 1e optreden en coverband. Aan het begin dacht ik van ach valt best nog wel mee, maar het werdt stees minder, en ze speelden wel een uur ofzo dus aan het einde had ik het echt helemaal gehad. Toen 5 year later, viel me tegen, maar dat kwam dus ook grotendeels door het geluid. Maar publiek was wel best enthousiast enzo, was wel aardig. En als laatste Educational Chaos, 2 ex-one clear moment leden. Nou het is je vast al duidelijk dat het geluid slecht is daar, maar dit sloeg echt alles! Ze waren net begonnen en toen hielden de microfoons ermee op!!! Maar goed, ik denk dat iedereen die er was one clear moment gekend heeft dus wel weten dat ze het kunnen. Ach het was wel een leuk instrumentaal concert :) En het was gezellig, dus best geslaagde avond gehad.
Gepost door: dobbeljoesidok Gepost: 26-01-04 00:00:00
Les 1: Neem een geluidsman die niet stoned is!!!
De 1e band M.O.M had nog wel geluid,
Het geluid bij Five Years Later werd al minder en bij de laatste band Educational Chaos begaf de zanginstallatie het na 4 nummers ofzo! :S
Zeer jammer, want hierdoor kon er niet gezongen worden en moesten we instrumentaal doorgaan! Grrrr
Het bier ging er goed in en ondanks het baggergeluid en biersnappers was het al met al een leuk feestje.
Gepost door: irman Gepost: 27-01-04 00:00:00
de bandjes hebben zich van de goede kant laten zien maar nu het punt nog.. iehh wat eng daar zeg.. ommen staat nu compleet voor lul!
en bedankt he!
maar de bandjes waren cool.. zonde zonde dat is zonde van het geluid.. xx



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact