Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Add Renaline, Screech, Twisted & Make It Last
zaterdag, 15-06-2013
Ex-Voto, Voorhout
Bands (4) Wie gingen er (1) Recensies (2)

Recensies door leden

Gepost door: cleany Gepost: 18-06-13 09:57:00
De oud-bandleden van Add Renaline kwamen bij elkaar voor een avond van punkrock en jolijt. Meer dan 50 mensen kwamen af op dit gebeuren.

Als eerste speelde Make It Last om het publiek wakker te schudden en dat lukte goed. Het was een van de betere optredens (aldus de zanger).

Daarna de beurt aan Twisted, die een potje rock (ala Therapy?, QOTSA en Pearl Jam) lieten horen. Het was een van de zeldzame optredens van de mannen, maar ze klapten er goed op.

Screech was de derde band die aan trad met nummers van 3 van de 4 E.P.'s en een gastoptreden van de organisator Bram bij een paar nummers. Duidelijk is dat ze iets meer naar hun roots (punkrock) zijn gegaan en minder metal zijn gaan spelen. De nummers zijn korter en krachtiger en zorgde voor een lekkere show.
Men kon ook gratis E.P.'tjes naar keuze meenemen van de heren en dat viel ook in goede aarde. Het publiek begon al meer te bewegen (vermoedelijk door de drank).

Er was enige twijfel rond het optreden van Add Renaline, maar ondanks dat de heren niet hadden geoefend, hebben ze toch de hits Daily Routine, Hey Hey en Junky laten horen. Als 'toegift' is Bro Hymn gespeeld, wat ook op meer bijval kon rekenen bij het publiek. Daarnaast werd direct vergeten dat de andere nummers niet geheel vlekkeloos ter ore werden gebracht.
Gepost door: cleany Gepost: 18-06-13 09:57:22
Al met al een geslaagde avond dus.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact