Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Thrice
zaterdag, 14-02-2004 21.00
Melkweg, Amsterdam
€ 10,00 + memb
Bands (1) Wie gingen er (20) Recensies (4)

Recensies door leden

Gepost door: nielz Gepost: 15-02-04 00:00:00
WOW!
Het begon met Razor Crusade en die waren echt goed met die nieuwe zanger!

Toen kwam Vaux, naar mijn mening wel dè band van de avond alleen jammer dat de meesten in het publiek niet zo enthousiast was als ik maar ze rockten echt.

Thrice speelde ook onwijs strak toen was het ook het drukst en was er eindelijk enigzins een pit die best was.
Gepost door: zap Gepost: 15-02-04 00:00:00
Tja, dat Coheed and Cambria ineens niet meer kwamen was natuurlijk uitermate teleurstellend, maar dat even buiten beschouwing gelaten was het verder wel een prima avond. Als extra opvulling vanwege dus die afzegging kwam Razor Crusade wat liedjes spelen, leuk geprobeerd natuurlijk maar wat mij betreft duidelijk niet op elkaar ingespeeld en ik vraag me af of dat er ook nog wel van komt. Op de en of andere manier stond de zang geheel los van de muziek en kwam het daardoor ook absoluut niet over.
Vaux: op het feit na dat headbangen al lang niet meer hip is en 3 gitaren af en toe een beetje overbodig zijn een geweldige band! Complimenten aan de drummer die de structuur vast kon houden en onderwijl nog wat marjorette wist te beoefenen.
En dan dus Thrice, muzikaal wel erg sterk, ik heb me voornamelijk aan het publiek geërgerd eigenlijk. Deodoreren voor een concertbezoek is geen overbodige luxe en pits tot aan de PA zijn ook niet bij elke muzieksoort/elk nummer gepast, ook mag het fluiten op vingers van mij afgeschaft worden.
Verder vond ik het jammer dat na een groots, overweldigend en spetterend instrumentaal orgasme nog drie toegiften kwamen, maar ja, ook dat hoort er bij.
Gepost door: duvel Gepost: 15-02-04 00:00:00
razor crusade >> wel leuker met de nieuwe zanger, alleen nog steesniet mijn ding
Vaux >> vette shizzle, foute keyboards roeleren :D
Thrice >> Kende het nog niet zolang maar was zeker wel de moeite waard om te checken, vond vooral nummers van het nieuwe album vet!
shot in the back erg vet nummer...


cheers
Gepost door: wendie Gepost: 16-02-04 00:00:00
Thrice, eerder gezien op deconstructiontour waar de band vrij kut klonk maar omdat alle bands op deze decoeditie kut klonken, toch nog een kans voor thrice in de afgeladen warme ouwe zaal van de melkweg. Eerste support was Vaux uit nederland, zei me niet veel. Tweede support (de bands die op het kaartje stonden waren er niet) een band met een briljante drummer maar met een zanger waar je koppijn van kreeg. Toen thrice wat vast en zeker een goed optreden was maar voor mij toch iets te emo.. of toch het recent verzonnen genre: screamo



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact