Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
The Copyrights (ft Dear Landlord) + The Murderburgers + Sidewalk
woensdag, 02-05-2012 20.30 uur
Winston Kingdom, Amsterdam
€ 9,-
http://www.facebook.com/events/341042339279895/
Informatie Bands (3) Wie gingen er (15) Recensies (0)
Hell Yeah Bookings presents:

Voor fans van: The Lawrence Arms, Dillinger Four, Teenage Bottlerocket, Descendents, Bouncing Souls, The Dopamines, House Boat, The Methadones, Dear Landlord
Tickets: coming soon!

The Copyrights staan op Groezrock 2012!
Elke paar jaar komt er een band in de underground scene met genoeg kracht om daar uit te breken, dat zijn zeker The Copyrights! Ze begonnen in 2002 en komen uit Illinois.
The Copyrights hebben vijf full-length albums en vier EPs uitgebracht en zijn getekend bij Red Scare Industries. Met hun laatste succesvolle album , North Sentinel Island (2011), gaan ze door met hun aanval op de pop-punk; creëren, vervormen en opnieuw uitvinden van de sound tot een meer agressieve, vrolijke en te gekke dan wat je ooit eerder hebt gehoord... This shit really, really rips!

The Copyrights tourde met bands als Dead To Me, Strike Anywhere en Off With Their Heads. Ze speelden op de grote festivals in de US zoals Riot Fest, Gainsville Fest, CMJ, Awesome Fest en Insubordination Fest en ze spelen in 2012 op Groezrock!!





***The Murderburgers***
Het Schotse The Murderburgers klinken als een vlammende Screeching Weasel met een Schots accent. De laatste plaat Burned Out/ Worn Out heeft nog steeds grappige teksten over meisjes en masturbatie, maar toch redelijk wat afwisseling tussen de nummers en een uitstekend geluid. Een lekker ongecompliceerd album voor liefhebbers van oa Teenage Bottlerocket en The Queers.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact