Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Klok rock orange
zaterdag, 30-04-2011 11.00
Klokgebouw Philips, Eindhoven
GRATIS
http://www.klokrockorange.nl
Informatie Bands (5) Wie gingen er (8) Recensies (2)
Op zaterdag 30 april (op Koninginnedag) vindt buiten bij het Klokgebouw (voor bij Pop-Ei) in Eindhoven de eerste editie van het “Klok Rock Orange” festival plaats. Denk aan bands, rock & roll, hotrods, BBQ en een superlocatie – kortom: alle ingrediënten die aanwezig moeten zijn voor een gaaf Koninginnedag festival. En ook het is ook nog eens gratis.!

Koninginnedag in Eindhoven is geen Koninginnedag als er geen rock & roll bands spelen. Daarom hebben de mannen van Peter Pan Speedrock in samenwerking met Joop Soree (Horeca-exploitant Pop-Ei) een nieuwe festival georganiseerd en “Klok Rock Orange” gedoopt. Er zullen die dag 11 bands spelen, van hardrock tot speedrock, van rock & roll tot punk en van hardcore tot garage. De organisatie van het festival gaat zelf ook spelen. Onder de naam Peter Pan Speedrock Special zullen ze in een half uur alle speedrock-klassiekers gaan spelen onder leiding van mascotte Dikke Dennis.

Het festival heeft voor ieder wat wil(d)s. Het festivalterrein is ruim opgezet dus er is in tegenstelling tot middenin de stad genoeg ruimte voor iedereen. Het is de place to be voor alle rock & rollers, speedrockers, punkers en hardcore kids, maar natuurlijk ook voor families van jong tot oud. En om het festival compleet te maken verzorgen CC The Trashers uit Eindhoven een grootse hotrodshow op het festival terrein.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact