Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Sonic boom six + frans huxie
donderdag, 28-04-2011 19:30
't Dolhuys, Dordrecht
5 euro vvk/6 euro deur
http://www.dolhuis.com
Informatie Bands (2) Wie gingen er (8) Recensies (1)


Uploaded with ImageShack.us

Op donderdag 28 april staat de Britse formatie Sonic Boom Six op de planken in het Dolhuis. De Dordtse band Frans Huxie zal het voorprogramma verzorgen. DJ Tin Wish Tin zorgt voor de muzikale ondersteuning.

De uit Manchester afkomstige band Sonic Boom Six wisselt hun skapunk net zo makkelijk af met hiphop als dub, iets dat goed te horen is op hun derde album ‘City of Thieves’. Waar de band echter vooral om bekend staat zijn hun energieke liveshows. Zangeres Laila zingt, schreeuwt en rapt in de ronde, ondersteund door scheurende gitaren en een blazers sectie. Dit werd drie jaar terug al bewezen op Big Rivers, maar ook op befaamde festivals als Leeds en Glastonbury. In 2010 tourden ze door Europa met genre grootheden als Less Than Jake en Reel Big Fish.

Frans Huxie begon zes jaar terug in Dordrecht als skapunkband, maar speelt inmiddels saxdriven geekrock. Ons maakt het niet uit! Frans Huxie past nog steeds prima bij deze show en dat zullen ze bewijzen ook!

DJ Tin Wish Tin, bekend van onder meer Lowlands en de Melkweg, zal de muzikale omlijsting verzorgen.

De deuren van het Dolhuis gaan om 19:30 open en om acht uur zal Frans Huxie de avond beginnen. Daarna speelt Sonic Boom Six en om elf uur is de avond afgelopen, zodat iedereen op tijd zijn trein kan pakken.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact