Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Rvivr (usa, ex-latterman) + gutless
donderdag, 14-10-2010 21.00 uur
Willemeen, Arnhem
4 euro
Informatie Bands (2) Wie gingen er (16) Recensies (4)
Latterman geldt voor vele punk rock liefhebbers als één van de belangrijkste bands van het afgelopen decennium. Gepassioneerde meezingpunk (check het album ‘No Matter Where We Go’) die mede verantwoordelijk was voor de ‘orgcore’ tsunami die de jaren erop volgde. Helaas stopte de band ruim voor hun hoogtepunt. Niet lang daarna richtte Latterman’s muzikale brein, Matt Canino, RVIVR (spreek uit als ‘reviver’) op waarin de geest van Latterman nog altijd rondwaard.
Wat de band compleet anders maakt is de tweede zang van bassiste Erica. Zij klinkt als Brody Dale van The Distillers en vult Canino op een perfecte wijze aan.
Tijdens hun eerste Europese toer spelen ze één show in de Benelux en Arnhem heeft de eer om hen te mogen ontvangen. Dikke kans dat deze show, net als de enige Latterman show in Utrecht, als legendarisch de boeken ingaat.
Liefhebbers van bands als Hot Water Music, The Gaslight Anthem maar ook ‘ons eigen’ Antillectual mogen dit zeker niet missen. Houd punx.nl en asice.net in de gaten voor de prijsvraag waarmee je gratis kaarten kan winnen. Hieronder heb je alvast een link naar een gratis download.

In het voorprogramma treffen we een graag geziene gast aan van de Willemeen. Het Arnhemse Gutless stond al menigmaal in de Willemeen met hun melodieuze punk rock. Met twee uitstekende demo’s en nog betere nieuwe tracks konden we het niet laten om Arnhem’s leukste band te vragen.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact