concertagenda
Swingin utters (usa), the riot before (usa), brat pack, sweet empire
zaterdag, 27-11-2010 19.00 uur
Willemeen, Arnhem
10

Informatie Bands (4) Wie gingen er (17) Recensies (8)
Na de uitstekende optredens van Leatherface en Down By Law komt er nu nog een punklegende naar de Willemeen. Het uit San Francisco afkomstige Swingin’ Utters is al bezig sinds de jaren negentig en staat ruim 15 jaar onder contract bij Fat Wreck Chords, het kwaliteitslabel van de zanger van NOFX.
Bijna 10 jaar was de band niet in Nederland te zien maar eindelijk doen ze ons kikkerlandje weer eens aan. Met een nieuwe EP en een nieuwe gitarist in de gelederen (niemand minder dan Jack Dalrymple van Dead To Me) sluit de band hun Europese tour af in het Arnhemse. Dit is straatpunk van de bovenste plank dus de liefhebber weet wat hem/haar te doen staat.

Vorig jaar gaf het Amerikaanse The Riot Before een topshow weg als voorprogramma van Death Is Not Glamorous bij onze vrienden van The Stage. Met een prachtig nieuw album, genaamd ‘Rebellion’, komen de heren weer terug naar Arnhem. Liefhebbers van Against Me! en Hot Water Music kunnen weer een nieuwe band aan hun favorietenlijstje toevoegen.

Brat Pack is een band waar we in Arnhem nooit genoeg van krijgen en behoeft eigenlijk geen introductie. Omdat de heren een nieuw album gaan opnemen kan je veel nieuwe tracks verwachten. En dat vinden wij… LEUK!

Hoewel de band al flink wat mooie shows in binnen- en buitenland heeft gespeeld, is Arnhem altijd overgeslagen. De punk rockers uit Noord-Holland laten zich inspireren door bands als Dag Nasty en Hot Water Music en hebben met ‘The Flood’ een prima plaatje uitgebracht. Een mooi moment om ze aan de Arnhemmers te kunnen presenteren.© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew