Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Slapshot, t9, 21gs, afn
zondag, 08-08-2010 15.00
013, Tilburg
15
http://www.013.nl/event/3272_slapshot
Informatie Bands (4) Wie gingen er (22) Recensies (5)
Slapshot bestaat al sinds 1985. Deze band mag gerust tot de grondleggers van de Boston Hardcore scene gerekend worden. De live prestaties van deze oude helden heeft door de jaren heen nog niks ingeboet aan kracht. Frontman Jack "Choke" Kelly staat zijn mannetje en zweept het publiek keer op keer op met klassiekers als "16 Valve Hate", "Old Tyme Hardcore" en talloze anderen. Deze zomer komt Slapshot voor maar een handjevol optredens naar Europa. Dit optreden zal 1 van de weinige club shows van deze formatie zijn dit jaar en vast staat dat dit in ieder geval het enige Nederlandse optreden is.

Het uit Eindhoven afkomstige Tech-9 is al jarenlang een vaste waarde binnen de hardcore scene. Hun onvervalste streetcore met no-nonsense mentaliteit staat als huis.

21 Gun Salute hebben in de afgelopen paar jaar al een ontelbaar aantal shows vergaard. Hun heavy hardcore spat al sinds 2007 van het podium af.

Met het uit leden en ex-leden van Ninebar en 17 stitches gevormde Injury Time uit Londen staat er deze dag ook nog een UK band op de planken. Deze band maakt een meer klassieke vorm van hardcore/punk met daarbij afwisselend hardere uitspattingen en sing-a-long stukken.

Nummers die maar zelden over de twee en een halve minuut gaan, rauwe old school hardcore/punk en dat met een vrouw op de vocalen, die het zeer verdienstelijk doet, welke band wordt dan bedoeld? Juist, het uit Rotterdam afkomstige All For Nothing.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact