Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
a18 en anderen
zondag, 19-10-2003 1500
The Music Temple, Roosendaal
8
Informatie Bands (3) Wie gingen er (1) Recensies (1)

Recensies door leden

Gepost door: gekkefred Gepost: 20-10-03 00:00:00
hahaa dat was een leuk dagje roosendaal. de eerste twee bands waren wel oke(guilty en nog iets, het was in ieder geval leuke metalcore).. toen kwam heartfelt, wat ik persoonlijk erg slecht vond... het was ook een lichtelijk misplaatste band tussen veel metalcore geweld. de band daarna kan ik me niet zo goed herinneren... ik geloof dat we toen een pauze hadden ingelast om de lokale snackbar lastig te vallen...
De laatste drie bands waren ook erg verschillend in stijl. Eerst brute metalcore van Among the Living, die de kleine sfeervolle zaal in no-time in een slagveld veranderden. Vooral tijdens de madball-cover "set it off" leek de hel los te breken... maar het viel allemaal mee... geen doden, slechts lichtgewonden..
Daarna was het de beurt aan uppercut oude vertrouwde old-school van de bovenste plank dus. nu iets minder gekickboks en dus meer een echte pit, hoewel men bij among the living enthousiaster was... Maar al met al speelden ze een goede set .
Daarna speelde A.18 en dat was ook een dik feest. Op een kleine knokpartij na was de sfeer erg goed en iedereen ging lekker los.
HEt was dus een erg leuke dag... alleen vandaag leid ik aan doofheid(het geluid was vooral aan het begin teringhard... en dat was niet leuk voor degenen zonder oordoppen )© copyright 2002 - 2021 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact