Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Aller-aller-laatste show van undeclinables
zondag, 20-12-2009 14:30 zaal open 15:00 aanvang
W2, Den Bosch
10 euro
http://www.w2.nl
Informatie Bands (3) Wie gingen er (9) Recensies (1)
Aller-aller-laatste show van één van de beste Nederlandse punkrock bands.

The Undeclinables

In 17 jaar tijd van Undeclinable Ambuscade (1992-2000) via Undeclinable (2001-2005) naar The Undeclinables (2006-2009). Maar dat is slechts een naam. Veel belangrijker zijn de prestaties van de Bossche punkrockers en die zijn indrukwekkend!

Wat te denken van vele headline clubshows in Nederland en België, festivals als Pinkpop, Lowlands, Dynamo, Pukkelpop, Groezrock, een platendeal bij ’s werelds grootste punkrock label: Epitaph Records en de shows The Offspring, Bad Religion, Ten Foot Pole, Me First And The Gimmie Gimmies en vele andere punkrock bands?

De band gaat nu, met deze 17 jaar aan bijbehorende herinneringen, definitief afsluiten. Naar eigen zeggen “is het mooi en onvergetelijk geweest en tijd voor nieuwe dingen, waar het ons ook zal gaan brengen!” De band conceert nog zoveel mogelijk maar dé echte afscheidsshow is uiteraard in W2 in The Undeclinables’ hometown Den Bosch!


Uncommonmenfrommars

myspace.com/uncommonmenfrommars
Uncommom Men From Mars is de meest succesvolle punkband uit Frankrijk; de band speelt in het thuisland met gemak voor 500 man. Na meer dan 600 shows met oa. Lag Wagon, The Apers én The Undeclinables en 3 releases, waaronder de (hier) gewoon gratis downloadbare cd Longer Than An EP, Shorter Than An Album!, is nu net de nieuwe full-length Functional Dysfunctionality uit.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact