Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Trash talk + cornered
vrijdag, 07-08-2009 Doors: 20.30
Willemeen, Arnhem
8,-
Informatie Bands (1) Wie gingen er (7) Recensies (6)

Recensies door leden

Gepost door: donotspunk Gepost: 08-08-09 10:12:42
niet echt veel van de bands meegekregen maar gezellig was het wel haha
Gepost door: nelson Gepost: 08-08-09 11:58:04
CITIZENS PATROL
Gepost door: brammetje Gepost: 08-08-09 12:27:50
Eerste band niet meegekregen
CP was kankerhard zoals altijd
Tt, supervette band, meer snelle stukken, minder mosh!
laatste band alleen het einde meegekregen
Gepost door: rocknrollpatsy Gepost: 08-08-09 13:00:24
We waren mooi op tijd op deze warme dag. En in de zaal zoals verwacht ook super warm en benauwd. Is op zich niet zo erg alleen al die mensen die stinken... Zelfs jonge grieten die stinken ongelooflijk. Ik weet wel wat er NIET in die overvolle rugzakken zit; deodorant en zeep want dat wordt door velen niet gebruikt. Daarom tussen de bandjes door regelmatig naar buiten voor Fresh air!
Verder veel bekende gezichten in het publiek en met enkele gekletst en wat gedronken; gezellig.
Dan blijkt ook dat leeftijd er niet toe doet want ik denk vaak dat bepaalde bandjes mij niet aanspreken omdat ik al ouder ben en veel heb gezien. Niets blijkt minder waar iemand van 35 vindt bandjes wel leuk waar ik niet warm of koud van word. Het is dus een kwestie van smaak.
Cornered in een paar maanden voor de derde keer gezien. De set is rommelig en niet zo strak. Een andere zanger is wat mij betreft qua attitude een verademing. Tenminste niet zo'n lompe gast en tof dat hij wilde invallen. Drummer blijft een sympathieke gast.
Citizens Patrol sprak mij qua muziek en attitude erg aan. Old school punk/hard core en goed en strak uitgevoerd. Lekker fel.
Trash Talk verwachtte ik wel wat van met name omdat de zanger van te voren de zaal helemaal aflegde. Later bleek waarom; hij was all over the place. Wel wat solistisch; de zanger van Fucked Up was het laatste concert in Paradiso ook all over the place maar nam publiek op zijn nek en draaide rondjes met ze. Deze zanger wilde vooral het publiek in beweging krijgen, volgens mij. Het deed zijn zangvermogen geen goed; maar het een kan soms ook niet samen gaan met het ander. Van een kennis uit Friesland begreep ik dat wij sowieso mazzel hadden want het vorige concert 2 jaar geleden lag hij alleen maar op het podium. Qua inzet goede band maar zoals gezegd niet mijn ding.
De laatste band was als laatste toegevoegd en was voor mij een geweldige toevoeging. De melodieuze, slepende invloeden vond ik geweldig. Vrij zware muziek die af en toe deed denken aan Kyuss en oude metal (goede (twin)solo's). Maar ook de vinnigheid die punk/hardcore kan hebben. Voor mij de band van de avond. En Britten blijven leuk!!!
En nou maar hopen dat er ooit een band komt die niet allen t-shirts verkoopt maar ook milieuvriendelijke deodorant.
Gepost door: lunatic Gepost: 09-08-09 12:46:07
jeuzes wat een hoop t shirts.
Hang The Bastards kwam als extratje en stiekem wel de beter band van de avond. toch jammer dat dit soort kids alleen dansen op deuntjes die ze kennen en stijf bleven staan. Props aan Rosamunde.
Gepost door: lowriderskin Gepost: 09-08-09 14:01:41
Voelde me meteen genaaid bij aankomst ,want het was helemaal niet in het cafe beneden zoals aangekondigd werd op de flyer!!Alweer Cornered tjonge tjonge alstamblieft he!!
2e band was wel oke Citizens Patrol superstrakke old school hardcore gedateerd dat wel ja maar wel lekker.Sinds er niet meer gerookt mag worden ruik je dus die stinkerds veel beter, dus ga alsjeblieft gewoon weer roken allemaal!Trastalk dan maar ;muziek werkelijk waar geen flikker aan,al die breaks en blastbeat stukken is aan mij niet besteed,maar de inzet en wilde rommelige show waren wel super!!!Ik had trouwens wel wat meer soul invloeden verwacht met 2 fly ass pimped out motherfuckin' brothers in de band??Misschien dat de soul muziek tussen de bands door hun keuze was geweest? Cool!!Erachteraan kwam de brute korte set van de Engelsen Hang The Bastard.Dit was eigenlijk de beste band vandaag qua strakheid en felheid alleen jammer dat het meerendeel van het publiek al weg was. Ik werd zowat omver geblazen door de overweldigende publieksreactie van de mensen die wel waren gebleven he ,niet normaal!!!!NOT!!
+ Citizens Patrol en Hang the Bastard en de show van Trashtalk
+gezellige gezelschap van HD en Friezen
+de grote bijna blote tieten show
-boven in plaats van in het cafe
-meisjes die zich niet verzorgen en dus stinken naar oud zweet!!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact